Alternativa la apartamente Străulești

h4l HOLBAN, apartamente Herăstrău, Pentru cei care îndrăznesc, apartamente Străulești

Zona Străulești este situată în regiunea de nord-vest a capitalei, în Sectorul 1. Pe cât de verde, ofertantă și atrăgătoare ar fi, pe atât de ridicate sunt prețurile la apartamente și la case, mai ales în ultima perioadă. Această zonă s-a dezvoltat recent, găzduind o serie de proiecte imobiliare deținute atât de dezvoltatori imobiliari, cât și de către proprietarii de terenuri. Drept urmare, traficul din această zonă este intens, mai ales la ieșirea din București către Mogoșoaia, dar există și zone mai aerisite, apropiate de natură, lângă pădurea și lacul Străulești.

Zona nu deține în totalitate o infrastructură bine pusă la punct, anumite străzi nefiind asfaltate. Cu toate acestea, dacă vei vrea să scapi de aglomerația și zgomotele din urban, atunci aici ai ocazia să evadezi alegând unul dintre acele apartamente Străulești, pentru că e mult mai liniștit și mai retras locul. Însă prețurile ridicate la proprietăți pot reprezenta un impediment pentru tine sau pentru cei care aspiră să locuiască aici. Tocmai de aceea, trebuie să știi că există și alte alternative la un preț corect de care te poți bucura într-un cartier pregătit să răspundă celor mai variate nevoi ale tale.

h4l HOLBAN, alternativa la apartamente Străulești

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Străulești
h4l HOLBAn - alternativa la apartamente Străulești

Dacă vei vrea să te muți într-un loc plin de verdeață, ferit de agitația orașului și care să-ți ofere confortul, relaxarea dar și liniștea de care ai nevoie, h4l HOLBAN este un cartier complet, utilat cu tot ce ai nevoie pentru a fi împlinit. Acesta este construit în baza unei misiuni de a redefini standardele de construcție a caselor și apartamentelor din România, aliniindu-se cu o viziune fresh, specifică țărilor de vest, unde focusul cade pe fericirea locatarilor. Mai mult decât atât, pentru că este din ce în ce mai mare nevoie să integrăm concepte sustenabile în viața de zi cu zi, h4l valorifică sustenabilitatea și inovația în forme cât mai variate în cadrul cartierelor sale. Pentru un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător și o amprentă de carbon mai mică, apartamentele h4l sunt construite în ideea de a eficientiza costurile la încălzire și la energie termică, dar și la celelalte utilități. Asta pentru că, pe lângă izolația termică de vată bazaltică, ferestrele cu vitraje mari, orientarea optimă a clădirilor în spațiu, fațada ventilată și centrala de cartier, variantele h4l la apartamente Străulești sunt pregătite pentru tehnologiile smart pentru reglarea consumului de resurse.

Pe de altă parte, spre deosebire de clădirile noi de apartamente Străulești în care se vând imobile scumpe, înghesuite și compartimentate ineficient, doar pentru a beneficia de facilitățile zonei, cartierul h4l HOLBAN pare a fi un mini-orășel de sine stătător în această regiune a capitalei. Pe lângă faptul că se încurajează ieșirile în interiorul cartierului închis, cu acces controlat, datorită spațiilor dedicate diverse – community center, workoffice, grădini verzi, loc de joacă, sală de fitness, zone comerciale și multe altele – aici sunt foarte multe spații verzi. Peste 33% din suprafața dedicată întregului cartier revine spațiilor verzi, locuitorii simțindu-se liberi să exploreze zona și să petreacă mult timp în aer liber, în siguranță, alături de cei dragi. Mașinile au spații de parcare separate, ori în subteran, ori la periferia cartierului, așa încât oamenii să beneficieze de mai mult aer curat, de mai multă liniște și libertate de mișcare.

Cum se diferențiază apartamentele h4l de alte apartamente Străulești

h4l HOLBAN, apartamente Băneasa, Pentru cei care îndrăznesc, apartamente Ștrăulești
h4l HOLBAn - alternativa la apartamente Străulești

Pe lângă cele menționate mai sus, care în mod clar fac diferența în experiența locuirii în cartierele h4l fața de apartamente Străulești, apartamentele acestea sunt construite în așa fel încât oamenii să fie fericiți și să aibă o permanentă stare de bine. Mai mult decât atât, comunitatea construită în jurul lor este un pilon important în filosofia de viață a oamenilor ce aleg să-și bună bazele unui cămin aici. Exact ca în țările vestice, deși este o bucurie să te cuibărești în interior, acolo unde te simți tu însuți, ocaziile de petrecere a timpului liber puse la dispoziție în exteriorul apartamentului sunt adevărate căi de deconectare de la ritmul alert al vieții. În același timp, te poți conecta ușor la valorile împărtășite cu vecinii și cu cei care contribuie la confortul tău și starea ta de bine în interiorul cartierului.

O amprentă importantă asupra felului în care oamenii de aici trăiesc, în acord cu natura și cu prețuirea resurselor ei o are și modul în care a fost gândit conceptul h4l încă din faza zero. Când ne gândim la modelarea 3D a proiectului, au fost armonizate eforturile arhitecților, proiectanților, inginerilor și furnizorilor de materiale pentru a se optimiza consumul de materiale și de a se evita risipa lor. Această tendință de eficientizare este transmisă mai departe atât la nivelul construirii, prin managementul calității și optimizării materialelor folosite, dar și în oferta de prețuri corecte, adaptate strict la cumulul de resurse utilizate pentru ca tu să te bucuri de un cămin sustenabil și confortabil. 

Dacă și tu îți dorești un cămin care să fie o alternativă echilibrată dar bogată în avantajele unei locuiri sănătoase la acele apartamente Străulești care costă mai mult decât beneficiile pe care le oferă, cercetează viziunea h4l și alege cu inima viitoarea ta home 4 life!

Acest articol există și în limba engleză aiciAlternative to Străulești apartments