Apartamente Herăstrău la prețuri accesibile

h4l HOLBAN, apartamente Herăstrău, Pentru cei care îndrăznesc, apartamente Străulești

Cine nu și-ar dori să locuiască într-o zonă frumoasă și aerisită, aproape de natură, de unde să poată fi constant martor la manifestarea naturii, în toate anotimpurile? Cu siguranță tu te afli printre acei oameni care prețuiesc deconectarea de cotidian prin intermediul ieșirilor în aer liber, plimbări și drumeții. Ce bine ar fi dacă acestea ar fi accesibile cât mai multor oameni, și chiar în apropierea locuinței, fără a fi nevoiți să facă deplasări cu mașina pentru a se bucura de frumusețea naturii. Mai mult decât atât, dacă celor care locuiesc în oraș li s-ar da ocazia să se afle în proximitatea unei păduri, a unui parc întins, a unui deal ori chiar a unui lac, aflate la câteva minute de mers pe jos ori cu bicicleta sau mașina, ei ar aprecia mult mai mult micile bogății ale unei zile obișnuite. 

Cât de ușor poți să alegi din oferta de apartamente Herăstrău de pe piață

h4l HOLBAN, apartamente 4 camere București, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Băneasa, apartamente Herăstrău, apartamente cu terasă București
h4l HOLBAN - apartamente Herăstrău

Din păcate, în contextul economic de astăzi, precum și cel al fluctuațiilor de preț în imobiliare, foarte puțini dintre noi putem să cumpărăm un apartament sau o casă în zonele din București cu care rezonăm cel mai mult. Să ai acces la apartamente Herăstrău, de exemplu, și în același timp să fii aproape de punctele cheie ale activităților tale zilnice este deja un privilegiu de care nu foarte mulți se pot bucura. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre nevoia de a privi pe fereastră către un peisaj natural și nu o aglomerare de clădiri înalte, ori de a ieși pe terasă ori în spații verzi special amenajate pentru simplul fapt de a respira aer curat și a simți vremea de afară pe pielea noastră. În aceeași notă, majoritatea dintre noi parcurgem kilometri întregi cu mașina către locuri mai aerisite ale Bucureștiului sau chiar exterioare acestuia, pentru a scăpa de zgomotul mașinilor și al tramvaielor și de noxele aferente acestora. 

Să-ți iei un apartament aproape de un lac sau parc este destul de greu în ziua de azi, pentru că prețurile sunt exclusiviste și deseori supraevaluate. Știind cât de mare este cererea de apartamente care beneficiază de o asemenea proximitate și de cadre naturale frumoase, deseori dezvoltatorii profită de puterea de cumpărare a celor care îți doresc altceva de la locuirea în București. 

Alternativa la apartamente Herăstrău cu preț supraevaluat

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Străulești
h4l HOLBAN - apartamente Herăstrău

Cum ar fi dacă ai afla că există pe piață un concept nou de apartamente, realizate în ideea de a însufleți viața locatarilor și de a-i aduce mai aproape de natură și de confortul real din interiorul, cât și din exteriorul propriei locuințe? Apartamentele din cartierul h4l HOLBAN sunt situate lângă Mall Băneasa, la 5 minute de mers cu mașina și la 15 minute de mers pe jos față de partea nordică a parcului și lacului Herăstrău. 

Acest cartier respectă criteriile de proiectare și dezvoltare h4l (home for life), crescând standardele de calitate a vieții în cartier. El se remarcă prin accentul pe care îl pune pe fericirea locatarilor, prin crearea unor condiții de trai inedite, din mai multe puncte de vedere. 

În primul rând, cartierul de apartamente Herăstrău, h4l HOLBAN, este corect orientat spațial, așa încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală, dar și de spații verzi din belșug, întrucât acestea ocupă mai mult de 33% din suprafața cartierului. Orientarea optimizată este completată de vitrajele generoase, compartimentarea eficientizată în vederea uzului corect de spațiu, camerele înalte, cu acces din fiecare spre terasa spațioasă. 

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, asupra căreia poți obține oricând informații detaliate din sursele puse la dispoziție, pentru a sublinia transparența specifică h4l, atât în stabilirea unui preț corect (cu ajutorul modelării 3D care stabilește eficient costul materialelor), cât și în asumarea responsabilității și respectarea angajamentelor. Prin urmare, dezvoltarea premium rezultată în proiectele h4l va oferi apartamente Herăstrău de 2, 3 și 4 camere, la prețuri accesibile, pentru venituri specifice middle-class.

Costurile estimate pentru energie în cazul apartamentelor h4l vor fi cu minim 40% mai mici decât media, cu ajutorul soluțiilor avansate de izolare termică (vată bazaltică și fațadă ventilată), centralele de cartier, sursele de iluminat pe led și optimizare la nivel de instalații și electricitate create încă din faza de proiectare. 

În altă ordine de idei, spațiile dedicate precum grădinița, sala de fitness, workoffice, spațiile comerciale, locurile de joacă și grădinile vor oferi o experiență de locuire holistică, răspunzând la cele mai comune nevoie ale rezidenților din apartamente Herăstrău. În plus, te va încuraja să ieși mai des afară și să descoperi oamenii din comunitate și împrejurimile.

Acordă-ți timp și explorează toate avantajele integrării conceptului h4l în cotidianul tău și alege unul dintre cele 25 tipuri de apartamente din cartierul h4l HOLBAN în care ai ocazia de a-ți însufleți viața. Apropierea de Herăstrău va fi un bonus binemeritat în cadrul unui stil de viață sănătos, axat pe experiențe armonioase și împlinitoare în București.

Acest articol există și în limba engleză aiciHerăstrău apartments at affordable prices