Case de vânzare Pipera - legătura dintre prețul de vânzare și calitatea construcției

h4l THE VILLAGE, randare interior casă cu grădină 3.14 (4), case de vânzare Pipera

Probabil că nu de multe ori ai auzit, atunci când te-ai decis să-ți cumperi o casă, faptul că zona spre care te orientezi are și ea propriul cost, adăugat la prețul casei alese. De altfel, dacă îți cauți o casă în Pipera, poate că știi deja că prețurile la casele din această zonă a Bucureștiului sunt exclusiviste.

Practic, conform unui principiu binecunoscut în marketing, prețului pentru utilitatea directă (care însumează toate costurile necesare realizării acelei case) i se va adăuga o valoare, care va reprezenta suma dintre utilitatea directă și cea adițională. Valoarea adițională reprezintă, așadar, acel cumul de motive pentru care tu, ca potențial cumpărător ești gata să achiți orice sumă pe casa pe care ți-o dorești. Așadar, ce anume produce declicul din mintea ta atunci când vrei, cu orice preț – la propriu, să cumperi o casă în Pipera?

De ce este cartierul Pipera atât de popular

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life

Cartier suburban situat în partea de nord-est, zona verde a Bucureștiului, Pipera este o zonă comercială, rezidențială și un centru prestigios de educație internațională și bilingvă (peste 10 unități de învățământ). Aceasta se bucură și de un amplasament aproape de multe cadre naturale spectaculoase (pădurea Băneasa, precum și Lacul Pipera, Lacul Șaulei și altele) mult râvnite de bucureștenii care locuiesc în zone de blocuri, aglomerate ori înghesuite, cu puțină vegetație.

Pipera este și centru corporativ în care o parte însemnată din populația Bucureștiului lucrează ori către care se deplasează zilnic pentru a munci. Pe lângă asta, este o zonă plină de oportunități culturale, educaționale, spații dedicate de agrement și de divertisment unice în capitală, motiv pentru care este o atracție importantă pentru mulți oameni, care petrec mult timp în trafic (venind din alte cartiere ale Bucureștiului) pentru a le accesa.

Simpla idee de a fi atât de aproape de aceste ocazii plăcute de a-ți petrece timpul calitativ va adăuga valoare zonei în care tu vrei să-ți cumperi o casă. Aceste momente mici, dar importante, vor cântări în favoarea deciziei de a achiziționa case de vânzare Pipera, tocmai pentru că știi că aici vei putea să-ți îndeplinești mai ușor și mai rapid nevoile, indiferent de natura lor.

Valoarea reală pentru case de vânzare Pipera

h4l THE VILLAGE, TOWNHOUSE, pentru cei care își doresc mai mult, randare exterioară

La o simplă căutare de case de vânzare Pipera pe site-urile de imobiliare, vom vedea listări de prețuri deosebit de mari, care prezintă, într-adevăr, facilități de lux: piscină, număr mare de camere, arhitectură impozantă, dotări de ultimă generație, proximități de școli internaționale și multe altele. 

Cu toate acestea, oricât de multe avantaje ale acestei zone am lua în considerare, pentru o serie de imobile aflate la vânzare, prețurile existente acum nu sunt justificate, sunt prea mari. Prețul pentru case de vânzare Pipera este, în multe cazuri, mai mare decât valoarea reală și utilitară a construcției în sine și, în consecință, nu este corelat cu impactul pe care îl are de fapt asupra vieții locatarilor.

Criteriile în funcție de care stabilim corect valoarea unei case de vânzare Pipera

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult, case cu grădină, randare exterioară,case de vânzare Bucureșt

În primul rând, trebuie să cercetăm în detaliu calitatea construcției: cine a proiectat-o, ce tehnologii și materiale au fost folosite în construcție și în ce mod garantează acestea calitatea, durabilitatea și rezistența lor în timp. Pe de altă parte, să urmărim ca toate procesele să fie simplificate, așa încât să-ți fie ușor să te muți în casa ta, dar și să poți beneficia de servicii post-vânzare optime. În această notă, ar fi ideal să ai acces la toate informațiile relevante despre dezvoltator, dotări, soluțiile tehnice și produsele utilizate, așa încât tu să fii în control referitor la tot ceea ce înseamnă viitoarea ta casă.

În altă ordine de idei, dacă îți dorești o casă în Pipera cu un preț real și corect, optimizat prin proiectarea 3D, prin standardizare (toate materialele au același standard de înaltă calitate) și prin achiziția în masă (dezvoltatorul are multiple proiecte în curs de dezvoltare), e bine de știut că h4l THE VILLAGE privește calitatea din perspectiva a trei criterii importante:

1. Însuflețește viața

h4l, însuflețește viața, cartierul care însuflețește viața

h4l își dedică întreaga activitate în construcția de case care să însuflețească viața, să pună accent pe timpul petrecut în interior (izolare fonică de calitate pentru intimitate, relaxare și somn odihnitor, confort termic asigurat combinația de fațadă ventilată, izolație termică din vată bazaltică și centrală de cartier lipsită de riscuri pentru rezidenți și cu facturi la întreținere cu 40% mai mici), precum și pe cel petrecut în exterior (grădină proprie generoasă, terasă cu acces din fiecare cameră, spații dedicate în cartier pentru numeroase ocazii de interacțiune cu vecinii și comunitatea).

2. Mai mult verde

Apartamente de vânzare - ghidul primilor pași pentru a alege apartamentul perfect pentru tine, case de vânzare Pipera

Peste 33% din suprafața dedicată construcției de case este constituită de spații verzi; grădinile proprii, terasele cu vedere spre Lacul Șaulei, TOWNHOUSE-urile cu grădini spațioase cu acces direct spre lac, promenada de pe malul acestuia, împreună cu parcurile și locurile de joacă vor încuraja conexiunea cu natura și petrecerea timpului afară.

3. Eficiență, inovație, transparență

Eficență, inovație, transparență, proiectare BIM, eficienta pe santier, h4l, casa pentru viata, case de vânzare Pipera

Casele cu grădină și TOWNHOUSE-urile din cartierul h4l THE VILLAGE sunt realizate de CUBE Architecture în linii fluide, geometrii construite pe principiul forma urmează funcţia, abordare minimalistă, spații vitrate mari. Proiectarea 3D BIM presupune faptul că arhitecții, inginerii (atât cei responsabili de structură, cât şi cei responsabili de instalații), constructorul, managerii de proiect lucrează pe modele 3D integrate, așadar totul este optimizat, astfel scad spre 0 riscurile din procesele de proiectare și management al calității (verificare pe șantier).

Îți sugerăm să aloci timp suficient pentru a te informa, pentru a compara ofertele de case de vânzare Pipera, să mergi pe șantier sau la casele deja finalizate pentru a le vedea și mai ales să alegi și cu sufletul, dar și cu mintea locul care îți va fi acasă.