logo h4l MILLENNIUM white
h4l MILLENNIUM harta pozitionare cartier

DRUMUL SPRE
ARMONIE

logo h4l MILLENNIUM white

DRUMUL
SPRE
ARMONIE

h4l MILLENNIUM

Când am proiectat acest cartier, am urmărit să atingem echilibrul perfect între viaţa de birou şi cea de acasă. Credem că pentru o familie tânără sau pentru o persoană aflată la început de drum, acest echilibru este de fapt drumul către armonie. h4l MILLENNIUM este aşezat în zona office Bucharest Business District. De aici vei ajunge pe jos în 15 minute la majoritatea clădirilor de birouri din zonă. h4l MILLENNIUM este despre life-balance, despre arhitectură modernă şi despre conceptul – cartierul care însuflețește viaţa – fiind un cartier h4l.

FAZA 1 – 2S + 10 E + 11 Duplex
FAZA 2 – 2S + 10E + 11 Duplex

6000 mp spațiu de birouri
de închiriat

Garanția calității h4l
Promisiunea h4l – 36 de puncte
Transparență

33% din suprafața totală teren
terasă mare la fiecare apartament

FAZA 1 – 346 apartamente
FAZA 2 – 372 apartamente

FAZA 1 – decembrie 2025
FAZA 2 – decembrie 2025

Cum va arăta cartierul

h4l MILLENNIUM

Cartierele h4l

În prezent, dezvoltăm în România 6 cartiere care însuflețesc viața, 4 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. În total, vom ridica în următorii 4 ani peste 4.500 de apartamente în cartiere care respectă cele 36 de reguli h4l.

newsletter h4l THE VILLAGE 2023

De ce este diferit cartierul

h4l MILLENNIUM

h4l MILLENNIUM este și promisiunea unui cartier care însuflețește viața. Lucrăm pe 3 arii care includ 36 de reguli pentru a atinge această promisiune, pe larg despre ele mai jos, în pagină.

1. Însuflețește viața |  2. Mai mult verde |  3. Eficiență, inovație, transparență

h4l Millennium drumul spre armonie casa pentru viata h4l
logo h4l millennium colorat

1. Însuflețește viața

Pentru a respecta acest concept, am căutat să poziţionăm cartierul în “mijlocul acţiunii”, în principala zonă de business din Bucureşti – Bucharest Business District. De aici vei ajunge în 15 minute, pe jos, la locul de muncă. Cartierul respectă cele 20 puncte din promisiunea h4l care contribuie la creşterea calităţii vieţii acasă: aşezare, orientare, spaţii vitrate mari, zona verde generoasă, cartier închis, sigur pentru copii, parcare subterană (fără maşini în zonele verzi), spaţii pentru viaţa socială, focus pe siguranţă şi pe confort etc. Toate aceste puncte contribuie la drumul spre armonie – work/life balance.

2. Mai mult verde

h4l MILLENNIUM este un cartier verde pentru că peste 33% din spațiu este destinat zonelor verzi, grădinilor interioare, unde tu poţi să îţi reîncarci bateriile, iar copiii se pot juca în siguranţă. Construim în armonie cu natura, cu eficienţă energetică mare, utilizând materiale cu impact scăzut asupra mediului. Spaţiul verde înseamnă peste 7615 mp. Mai mult de atât, fiecare clădire are un parc de minim 2000 mp. În plus, de aici poţi “evada” foarte uşor în zonele verzi din jurul Bucureştiului – lacul Snagov, Mogoşoaia sau spre Munţii Bucegi pe DN1.

mai mult verde h4l home 4 life casa pentru viata cartierul care insufleteste viata
logo h4l millennium colorat
acuratete in proiectare, in procesul de constructie si in managementul calitatii, h4l, casa pentru viata, home 4 life
logo h4l millennium colorat

3. Eficiență, inovație, transparență

h4l MILLENNIUM înseamnă eficientă, inovaţie şi transparență. Acestea stau la baza promisiunii noastre. Fără aceste elemente, nu am putea susţine promisiunea acestui cartier – drumul spre armonie. Am proiectat 3D-BIM, pentru eficienţă şi control aducem o serie de soluţii inovatoare în România, simplificăm toate procesele, informarea, cumpărarea, comunicarea, serviciile post-vânzare. Prin tehnologie şi printr-o abordare care are la bază cunoașterea nevoilor tale, căutăm să înlesnim găsirea drumului spre armonie. Nu în ultimul rând, prin eficientizare, reuşim să oferim preţuri optimizate.

h4l MILLENNIUM randare A3.4 interior, apartamente de vânzare Aviației - alternativa h4l MILLENNIUM
Logo h4l MILLENNIUM fundal alb

Detalii tehnice

Ne-am propus să facem mai ușor și mai plăcut procesul acesta, de căutare a locului menit să fie acasă. h4l înseamnă transparență, toate prețurile și suprafețele pentru apartamentele h4l MILLENNIUM sunt clar prezentate în site. Detaliile tehnice precum și tipurile de materiale utilizate sunt pe larg detaliate. În plus, am creat o secțiune dedicată de resurse unde poți găsi mai multe ghiduri menite să te ajute în procesul de căutare și de validare a noului apartament. 

Resurse

Calitatea - h4l MILLENNIUM

Însuflețește viața - aceasta este viziunea noastră. Știm că este strâns legată de calitatea muncii noastre. De aceea, tratăm foarte serios acest aspect.

Secțiunea resurse

Ne-am propus să te ajutăm în procesul de cumpărare a unei case sau a unui apartament. Astfel, am gândit o serie de tool-uri, ghiduri și, mai ales, suntem aici pentru tine.

Soluții de finanțare

Descriem, pe larg, sursele clasice de finanțare și, în plus, prezentăm idei, pași și ghiduri despre alegerea corectă a unei locuințe.
Logo h4l MILLENNIUM color