CASE LA PREȚ DE APARTAMENT

logo h4l THE VILLAGE white
logo h4l THE VILLAGE white
h4l THE VILLAGE harta pozitionare cartier

PENTRU CEI CARE
ÎȘI DORESC MAI MULT

h4l THE VILLAGE pe malul Lacului Saulei

STANDARD DE CALITATE h4l

logo h4l THE VILLAGE white

STANDARD
DE CALITATE h4l

Însuflețește viața

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, București, Pipera, apartamente noi București, case sustenabile, case Floreasca - alternative

1. Arhitectura

h4l THE VILLAGE are o arhitectură modernă, echilibrată, cu focus pe a conserva și a pune în valoare zona verde a lacului, dar și de a respecta conceptul – însuflețește viața – arhitectura, este realizată de CUBE Architecture. 

2. Amplasare cartier

h4l THE VILLAGE este situat în nordul Bucureştiului, într-o zonă verde, retrasă și liniștită, la 5 minute de mers pe jos de Pipera Plaza și la 5 minute de mers cu mașina de Promenada Mall.

h4l THE VILLAGE,Pentru cei care își doresc mai mult, case de vânzare Voluntari

3. Orientare cartier

Suprafețele mari vitrate sunt orientate pe direcția Est – Vest asigurând o ambianță luminoasă în case.

4. Spații dedicate

Cartierul va avea spații dedicate vieții sociale, locuri de joacă pentru copii, o zonă de promenadă spre lacsală de sport, şi spații comunitare.

casa pentru viata, h4l, home 4 life, insufleteste viata

5. Tipuri case

La h4l THE VILLAGE vei putea alege dintre 25 de tipuri de case cu grădină și 5 modele de casă tip TOWNHOUSE cu suprafețe între 52 și 215 mp utili.

6. Mai mult spațiu

Proiectăm 3D – BIM, reușind astfel să optimizăm spațiile. Vei vedea în planurile caselor cum am eliminat spațiile greu accesibile, cum am alocat spațiu suficient pentru toate camerele, bucătărie, dormitoare, living (respectând Legea Locuinței nr. 114/1996). În plus, la parter vei avea acces din toate camerele în grădină, ca să te bucuri pe deplin de spațiul verde. 

h4l THE VILLAGE, București, Pipera, Pentru cei care își doresc mai mult, vile de vânzare București, case de vânzare Voluntari, dezvoltator imobiliar

7. Vitraje mari

Spre grădini am proiectat vitraje mari, pentru a te bucura de soare și de verdeață.

8. Grădină pentru fiecare casă

Toate locuințele din cadrul h4l THE VILLAGE au grădină proprie cu suprafețe cuprinse între 37 și 70 mp pentru casele cu grădină și 80-200 mp pentru TOWNHOUSE.

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult

9. Acces grădină

În h4l THE VILLAGE, acces în grădină din fiecare cameră aflată la parter, ca să te poți bucura pe deplin de natură.

10. Spații verzi generoase

Pe 33% din suprafaţa de teren a cartierului, adică – 70.000 mp construim grădini interioare,  zone amenajate pentru copii și adulți, o zonă de promenadă spre lac și un parc.

sala de fitness in fiecare cartier, h4l, insufleteste viata

11. Spații comune pentru viața socială

În cartier vor exista 2 clădiri P+3 cu funcțiuni de spații de birousala fitness dedicată cartierului, zonă comercială și community center.

12. Cartier închis, cu acces controlat

h4l THE VILLAGE este un cartier închis, cu acces controlat, un loc sigur pentru copii și pentru întreaga familie. Cartierul beneficiază de pază 24/7.

spatii sigure pentru copii in fata blocului, cartier inchis, securizat, h4l, insufleteste viata

13. Zone de joacă sigure

Datorită sistemului de cartier închis şi al caselor cu grădină proprie, copii vor fi în siguranţă

 

14. Rezistență seismică ridicată

Structura este proiectată la cele mai înalte standarde de Popp şi Asociaţii, prin tehnica de modelare 3D  BIM. În plus, regimul redus de înălțime, P+1, P+2 și P+3, conferă un grad ridicat de siguranță în caz de cutremur.

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, București, Pipera

15. Fără mașini în zonele verzi

În cartierul h4l THE VILLAGE parcarea se va face în fața casei. În medie, sunt disponibile 1,5 locuri de parcare pentru fiecare familie.

 

16. Mai multă siguranță

Încălzirea este asigurată prin pompă de căldură, astfel se elimină riscurile asociate centralei proprii: intoxicare cu gaze, explozie, țevi inestetice, revizii, reparații, presiune scăzută la apă, zgomot, schimbare piese. În plus, va fi mai mult spațiu în bucătărie.

h4l, mai multa liniste, home 4 life

17. Mai multă liniște

h4l THE VILLAGE este un cartier cu o densitate a populației mică. Izolarea fonică este asigurată la exterior de vata bazaltică și de tâmplăria de calitate superioară.

 

18. Camere înalte

Toate camerele au înălţime de 2,7 m – astfel reuşim să aducem mai multă lumină naturală în interior şi să amplificăm senzaţia de spaţiu.

smart, optional, pregatire pentru statii de incarcare masini electrice

19. Tehnologii smart

Fiecare casă este echipată cu un sistem avansat de control ambiental, permițând rezidenților să își seteze temperatura dorită de la distanță. În cadrul complexului am dedicat o zonă pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice, asigurându-ne că infrastructura este pregătită pentru un viitor sustenabil.

20. Casa ”respiră”

Izolarea termică se face cu vată bazaltică. Vata bazaltică este un material cu o foarte bună permeabilitate la vapori (vaporii din casă sunt transportați în exterior). Faţada este de tip – faţadă ventilată. Acest sistem de fațadă asigură confortul în casă şi păstrează sub control umiditatea din interior.

Mai mult verde

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult

21. Armonie cu natura

Știm cât de important este să trăim în armonie cu natura și că trebuie să o păstrăm pentru generațiile viitoare. Arhitectura h4l THE VILLAGE este armonizată cu cadrul natural. În plus, ai zonă de promenadă mare spre lac.

22. Eficiență energetică mare

h4l THE VILLAGE promite o scădere a consumului de energie faţă de media din România prin soluţiile inovatoare utilizate (soluţii de izolare termică cu vată bazaltică, fațadă ventilată, pompă de căldură).

h4l THE VILLAGE, pentru cei care isi doresc mai mult, casa pentru viata, langa Bucuresti

23. Utilizare de soluții tehnice sustenabile

O parte însemnată din materiale sunt reciclabile, naturale sau materiale cu impact scăzut asupra mediului. De asemenea, acestea au o durată mare de viață.

24. Impact scăzut asupra mediului

Acest cartier este construit într-o zonă verde, aproape de natură, de ecosistemul Lacului Șaulei. Am proiectat și planificat totul, inclusiv pașii constructorului, pentru a reuși conservarea zonei verzi din jurul lacului.

Eficiență, inovație, transparență

Eficență, inovație, transparență, h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata

25. Proiectare 3D-BIM

Proiectăm 3D – BIM ceea ce permite ca toate echipele să lucreze într-un sistem informatic comun, totul este optimizat, scad spre zero riscurile aferente proiectării.

26. Managementul calității construcției

În procesul proiectării validăm totul prin modelarea 3D, iar pe şantier, în absolut fiecare fază, comparăm ceea ce este în teren cu ceea ce este în planurile 3D.

h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata

27. Inovație

Cartierul h4l THE VILLAGE reprezintă un concept unic în România – fiecare casă are grădină proprie. Stabilim noi referințe pentru România prin faptul că fiecare TOWNHOUSE are gradină mare cu vedere și acces spre lac.

28. Simplificarea tuturor proceselor

E foarte simplu să înțelegi ce îți oferă h4l THE VILLAGE, ai toate informațiile la îndemână și mereu un reprezentant h4l este gata să îți răspundă la întrebări. În plus, îți venim în ajutor cu ghidul destinat cumpărătorului unei locuințe.

29. Case green

Sustenabilitatea și eficiența energetică sunt priorități esențiale în acest proiect verde. Casele sunt echipate cu pompe de căldură aer-apă, asigurând un impact minim asupra mediului și oferind un confort termic optim pe tot parcursul anului, reducând în același timp costurile de încălzire și răcire.