CASE LA PREȚ DE APARTAMENT

logo h4l THE VILLAGE white
logo h4l THE VILLAGE white
h4l THE VILLAGE harta pozitionare cartier

PENTRU CEI CARE
ÎȘI DORESC MAI MULT

Romanian Property Awards badge
h4l THE VILLAGE pe malul Lacului Saulei

De la 126.000

preț recomandat, fără TVA

logo h4l THE VILLAGE white

PENTRU
CEI CARE
ÎȘI DORESC
MAI MULT

Romanian Property Awards badge

h4l THE VILLAGE

h4l THE VILLAGE se află în Pipera, într-o zonă verde, liniștită pe malul Lacului Șaulei, Pe o suprafață de teren generoasă, 210.000 mp, vom construi 844 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 103 de case de tipul TOWNHOUSE (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România.

Case cu grădină – P+1
TOWNHOUSE – P+2
Community center – P+3

Promenadă publică în zona
lacului.

Promisiunea h4l – 29 de puncte

70.000 mp
spațiu verde din
210.000 mp de teren

Community center,
grădiniță, supermarket,
sală de sport

FAZA 1 – octombrie 2024
FAZA 2 – decembrie 2025
FAZELE 3 și 4 – în curând

Cum va arăta cartierul

h4l THE VILLAGE

Așezare cartier

h4l THE VILLAGE se află în zona PIPERA, pe malul lacului Șaulei, la 5 minute de mers de Pipera Plaza și 10 minute (cu automobilul) de zona office Bucharest Business District. Dezvoltarea se face în 4 faze. Faza 1 se va finaliza în octombrie 2024, iar faza 2 se va finalizare în decembrie 2025.

h4l THE VILLAGE harta pozitionare cartier

Cartierele h4l

În prezent, dezvoltăm în România 6 cartiere care însuflețesc viața, 4 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. În total, vom ridica în următorii 4 ani peste 4.500 de apartamente în cartiere care respectă cele 36 de reguli h4l.

newsletter h4l THE VILLAGE 2023

De ce este diferit cartierul

h4l THE VILLAGE

h4l THE VILLAGE este și promisiunea unui cartier care însuflețește viața.
Lucrăm pe 3 arii care includ 29 de reguli pentru a atinge această promisiune, pe larg despre ele mai jos, în această pagină.

 

1. Însuflețește viața |  2. Mai mult verde |  3. Eficiență, inovație, transparență

h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata, bucuria de a trăi împreună
Logo h4l THE VILLAGE fundal color

1. Însuflețește viața

Arhitectura este modernă, construită în jurul conceptului – însuflețește viața. Toate locuințele au spații generoase și bine optimizate. Spre grădină am prevăzut zone vitrate de mari dimensiuni. Toate camerele de la parter au ieșire spre grădină (bucătăria închisă și living-ul). Cartierul este închis, cu acces controlat, sigur pentru copii. Am prevăzut zone pentru activități sociale și locuri de joacă pentru copii. Am prevăzut tehnologii smart menite să crească starea de bine și confortul acasă. Regimul de înălțime este foarte redus, practic mai mult de 500 de copacii vor fi mai înalți decât clădirile din cartier.

2. Mai mult verde

h4l THE VILLAGE este un cartier verde. 33% din suprafața totală de teren este destinată spațiilor verzi iar nivelul de înălțime este de P+1 și P+2. Este așezat pe malul Lacului Șaulei, într-o zonă cu multă vegetație. Dezvoltarea cartierului se face în armonie cu natura. Conservăm și protejăm arealul natural din zona lacului – care devine un spațiu de promenadă. Folosim materiale cu impact scăzut asupra mediului. Asigurăm o eficiență energetică mare prin soluțiile tehnice folosite (izolare cu vată bazaltică, încălzire prin centrale de cartier cu randament ridicat).

h4l THE VILLAGE, pentru cei care isi doresc mai mult, casa pentru viata, langa Bucuresti, amenajarea grădinii
Logo h4l THE VILLAGE fundal color
h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata
Logo h4l THE VILLAGE fundal color

3. Eficiență, inovație, transparență

Am proiectat și acest cartier prin tehnica 3D – BIM, practic, toate entitățile implicate (de la arhitecți și până la inginerii de instalații) lucrează pe aceleași modele tridimensionale, digitale, armonizându-și activitatea. Utilizăm materiale premium. De exemplu, am ales o fațadă ventilată pentru a crește rezistența în timp și pentru a crea o arhitectură plăcută și modernă. 

h4l THE VILLAGE, casă cu grădină, model 3.3, Pentru cei care își doresc mai mult, pe malul Lacului Șaulei, japandi design
logo the village fundal alb 1

Detalii tehnice

Ne-am propus să facem mai ușor și mai plăcut procesul acesta, de căutare a locului menit să fie acasă. h4l înseamnă transparență, toate prețurile și suprafețele pentru casele și TOWNHOUSE h4l THE VILLAGE sunt clar prezentate în site. Detaliile tehnice precum și tipurile de materiale utilizate sunt pe larg detaliate. În plus, am creat o secțiune dedicată de resurse unde poți găsi mai multe ghiduri menite să te ajute în procesul de căutare și de validare a noului apartament. 

Resurse

Calitatea - h4l THE VILLAGE

Însuflețește viața - aceasta este viziunea noastră. Știm că este strâns legată de calitatea muncii noastre. De aceea, tratăm foarte serios acest aspect.

Secțiunea resurse

Ne-am propus să te ajutăm în procesul de cumpărare a unei case sau a unui apartament. Astfel, am gândit o serie de tool-uri, ghiduri și, mai ales, suntem aici pentru tine.

Soluții de finanțare

Descriem, pe larg, sursele clasice de finanțare și, în plus, prezentăm idei, pași și ghiduri despre alegerea corectă a unei locuințe.
logo h4l THE VILLAGE color en