h4l

însuflețește viața

h4l

h4l (home 4 life – casa pentru viață) este un curent, unul nou pentru România, dar cu istoric lung în țările din vest, care susține ideea de locuințe făcute pentru oameni și pentru nevoile lor.

 

h4l a pornit de la nevoia de a avea în România locuințe, destinate middle class (având un preț accesibil), menite să facă viața mai frumoasă, mai bună fiecărui locatar. Am pus bazele acestei abordări după 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar, construind o echipă centrată pe ideea de a favoriza fericirea acasă prin cultivarea surselor ei – însuflețește viața.

h4l construiește în România primele cartiere rezidențiale destinate persoanelor cu venituri medii, capabile să respecte valorile curentului – home 4 life (casa pentru viață). h4l este membră AmCham Romania – American Chamber of Commerce in Romania

Comercializarea apartamentelor este gestionată de către: 

  • H4l Băneasa S.R.L – h4l HOLBAN
  • H4l Millennium Real Estate S.R.L. – h4l MILLENNIUM
  • H4l Pipera S.R.L. – h4l THE VILLAGE
  • H4l Sebastian Park S.R.L – h4l SEBASTIAN PARK
  • H4l West Garden S.R.L. – h4l WEST GARDEN
Eficență, inovație, transparență, h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata
Proiectare 3D - BIM
Proiectare 3D - BIM
Optimizare, eficiență, inovație, transparență

h4l

Obiectivul nostru este să facem disponibile în cartierele h4l
50 000 de apartamente, în cel puțin 5 orașe din România, până în anul 2035.

Profesioniști implicați în proiectul h4l
0
Ani de experiență ai echipei inițiatoare
13
Investiții în ultimii 20 de ani
700 M €
Apartamente în construcție sau proiectare
4000 +
Investiție estimată următorii 4 ani
300 M €

Crezul nostru

Însuflețește viața – acesta este crezul nostru. Tot ce facem la h4l este pus sub această viziune, această validare. Fiecare pas, fiecare proiect, mic sau mare trebuie să conducă la – însuflețește viața. Fiecare membru din echipa h4l este motivat de această viziune și de obiectivul de a construi  50 000 de apartamente în cartiere care însuflețesc viața până în 2035. 

Valorile noastre

În drumul nostru spre - însuflețește viața - ne bazăm pe 3 valori,
asumate la nivel de echipă.

Viață

Viață - grijă - împreună - punem viața pe primul loc şi ne ghidăm fiecare pas pentru a ne apropia de viziunea noastră - însuflețește viața. Grija pentru viață, pentru oamenii din jurul nostru, ideea de a face lucrurile împreună, de conviețuire sunt valori care stau la baza echipei noastre și a tuturor activităților noastre.

Armonie cu natura​

Credem că natura ne influenţează direct calitatea vieţii. Cu cât reuşim să aducem mai mult natura în viaţa noastră, cu atât ne va fi mai bine. Pe acest principiu ne organizăm activitatea la h4l, dar şi construim - sustenabil şi cu focus pe a crea legături statornice între natură şi oamenii care trăiesc în cartierele h4l.

Eficiență

Credem în inovaţie şi în aportul ei în creşterea eficienţei. h4l este şi o revoluţie a eficienţei, efectiv fiecare activitate, fiecare element trece printr-un proces de optimizare.

Valorile noastre se regăsesc în angajamentul nostru.