Casă de vânzare București - alternativa h4l THE VILLAGE București

h4l, home 4 life, cartiere care însuflețesc viața, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

Iubești viața în București și nu ai renunța la ea, dar îți dorești să atingi un echilibru și să te bucuri de mai multă liniște, intimitate și de mai mult spațiu. În același timp, prețuiești conexiunea cu natura și ai vrea să ai parte de ea mai des. Poate nu te-ai gândit de prea multe ori la asta, sau poate că gândul nu-ți dă pace – o casă în București ar fi răspunsul la aceste frământări, iar tu ai obține echilibrul la care ai visat. Iată ce trebuie să ai în vedere așa încât această alegere să-ți aducă numai beneficii, tu știind că ai ales corect și asumat.

Bugetul alocat pentru o casă de vânzare București

Randare interior apartament 4.5, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

De obicei, bugetul este cel care stabilește termenii căutării. Dacă îți dorești o casă de vânzare București care să fie relativ aproape de centrul capitalei, cu un acces facil și rapid, fără timp pierdut în trafic, atunci trebuie să știi că o astfel de locuință va avea un preț estimativ de pornire de la 115.000 de euro (acesta este prețul de pornire al unei case în complexul h4l THE VILLAGE, în anul 2022). Asta, bineînțeles, dacă vorbim despre o casă, cu 2 camere, un etaj și un spațiu verde pe post de grădină proprie, de dimensiuni cuprinse între 30-70 mp, în acest preț. De cele mai multe ori, această casă de vânzare București este dispusă pe 2 planuri, parter și etaj 1. În funcție de dimensiunile pentru care optezi, dacă îți dorești o casă mai mare, cu mai multe dormitoare și cu o grădină mai spațioasă, atunci prețul va crește.

Tipul de casă de vânzare București în cartierul h4l

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, casă de vânzare București, cum pregătim clădirile pentru schimbările climatice

În cazul caselor din ansamblul rezidențial h4l THE VILLAGE, ai la dispoziție două variante de locuințe: casele cu grădină și TOWNHOUSE-urile. Acestea vin în mai multe sub-variante, care diferă în funcție de poziționarea în cartier, de dimensiuni, compartimentare și numărul de etaje.

Casele cu grădină h4l sunt o construcție hibrid, unică în România, care preia cele mai bune elemente de la apartament și de la casă oferind mai multă liniște, într-un cartier “aerisit”, cu o densitate a populației foarte mică, regim de înălțime redus și grădină proprie. Acestea au regim de înălțime P+1 și suprafețe utile cuprinse între 52 și 129 mp. Fiecare casă are grădină proprie, cu suprafețe între 30 și 70 mp. Toate camerele de la parter au ieșire în grădină, pentru a te putea bucura pe deplin de natură.

Elementul central al acestui tip de casă de vâzanzare București este grădina. Vei avea spațiul tău verde pe care îl vei putea converti în funcție de nevoile și dorințele tale, aceasta fiind și birou în aer liber, locul unde poți bea o cafea sau să iei micul dejun, ori chiar loc de joacă ori de interacțiune cu cei dragi.

În cazul în care ai nevoie de ceva mai mult spațiu, atât la interior, cât și la exterior, soluția este reprezentată de cele 148 de TOWNHOUSE-uri, ale căror prețuri încep de la 353.000 de euro și beneficiază de suprafețe utile și grădini mult mai mari. Acest tip de casă de vânzare București are vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, beneficiind de liniștea și bucuria de a trăi într-o zonă verde, pe marginea lacului, într-un spațiu perfect echilibrat cu natura. Arhitectura modernă, cadrul natural, materialele premium arată gradul înalt de rafinament al acestor unități și reprezintă garanția unui nivel premium al locuirii.

Un TOWNHOUSE din complexul h4l THE VILLAGE se remarcă printr-o poziționare de excepție: ieșire din toate camerele de la parter către grădină mare, așezată spre malul lacului. În plus toate aceste case au terasă cu acces direct din fiecare cameră de la etaj, precum și zone mari vitrate cu vedere către lac.

Avantajele construcțiilor h4l și facilitățile create în jurul lor

h4l THE VILLAGE, TOWNHOUSE, pentru cei care își doresc mai mult, randare exterioară, case de vânzare București, case Pipera, casă eficientă energetic, apartamente cu grădină București

Toate construcțiile h4l sunt proiectate 3D BIM și realizate cu materiale durabile, de calitate, dovedind o rezistență seismică ridicată, fiind deopotrivă eficiente energetic și responsabile cu resursele planetei. Felul în care sunt gândite camerele, înălțimea lor optimă, spațiile vitrate mari pentru mai multă lumină naturală, precum și compartimentarea inteligentă pentru ca fiecare spațiu să-și îndeplinească scopul vor crea un design bioclimatic primitor și călduros.

Pe lângă facilitățile specifice fiecărui tip de casă în parte, dacă vei alege să locuiești în cartierul h4l THE VILLAGE, vei realiza că acesta este exact așa cum se și numește, un mic ”sat” ultramodern, atent cu natura și ancorat în realitate. Pe lângă faptul că fiecare casă de vânzare București din acest cartier are posibilitatea să devină smart, prin deschiderea către tehnologii sustenabile, axate pe eficientizarea consumului și impactul scăzut asupra mediului, h4l THE VILLAGE este un loc sigur, cu acces controlat. Acesta prețuiește oamenii care îl populează, oferindu-le multe ocazii de a se întâlni și de a petrece timp împreună. Spațiile dedicate din interiorul său, promenada de pe malul lacului, pistele de biciclete, spațiile verzi și locurile de joacă vor oferi nenumărate prilejuri de a petrece cât mai mult timp în aer liber. Practic, viața în București nu va mai părea o corvoadă, ci vei putea să vezi în sfârșit părțile ei bune, având mereu un loc confortabil și primitor în care să te retragi, atunci când simți nevoia să te deconectezi de ritmul alert al vieții urbane.

Mai mult decât atât, în cartier vei avea acces către o sală de fitness, centre comerciale și puncte sanitare și farmaceutice, pentru ca tu să te simți în siguranță, conștient de sănătatea ta și a celor dragi ai tăi.

Experiența h4l THE VILLAGE este una care inspiră fericirea, starea de bine și echilibrul în toate pentru rezidenții săi, încurajând un mod de viață sănătos, conexiunea neîntreruptă cu natura și relațiile interumane.

Acest articol există și în limba engleză aiciHouse for sale Bucharest – the alternative h4l THE VILLAGE Bucharest