Ghid - apartamente 3 camere București

h4l, home 4 life, cartiere care însuflețesc viața, h4l SEBASTIAN PARK, apartamente cu 3 camere București

Un apartament cu 3 camere este, de multe ori, un ”next level” pentru o familie căreia i s-au adăugat membrii noi în componență, ori un punct de plecare pentru persoane care își întemeiază o familie și sunt la început de drum în această direcție. Acestea din urmă își vor alege din start o casă spațioasă, în dependență de numărul de membri din familia lor, gândindu-se că această locuință le va fi ”acasă” pentru tot restul vieții.

Dacă și tu te afli într-una dintre aceste categorii sau pur și simplu vrei să faci o investiție pe termen lung, adică să cumperi un astfel de apartament și să-l închiriezi celor interesați, atunci acest material este pentru tine.

Compartimentare – apartamente 3 camere București

Pentru că te-ai orientat către un apartament mai spațios, este important ca el să-ți îndeplinească această nevoie și să fie format din spații cu adevărat utile, care să aducă în centrul său confortul și starea de bine. De aceea, trebuie să ai în vedere felul în care este dimensionat și cum poate fi compartimentat în așa fel încât să fie pe măsura așteptărilor tale. De exemplu, luând în considerare apartamente 3 camere în București, acestea pot avea nenumărate dimensiuni și optimizări, în funcție de construcția din care fac parte. Cu toate acestea, pentru a maximiza utilizarea spațiilor, este indicat ca acesta să fie decomandat, adică din hol să se acceseze toate camerele ori semidecomandat, dacă vorbim despre camera de zi ca loc de reconectare cu membrii familiei, din care să se poată porni către celelalte zone de interes.

În altă ordine de idei, pentru ca un astfel de apartament să ofere tuturor posibilitatea de a se relaxa, a se bucura de lumină naturală și contact cu mediul de afară, accesul către terasă deschisă din fiecare cameră ar fi un avantaj major. În această idee, h4l a proiectat toate casele și apartamentele din portofoliu în așa fel încât fiecare cameră din componență să aibă acces către terasă.

Preț – apartamente 3 camere București

h4l MILLENNIUM, drumul spre armonie, Bucuresti, randare exterioară, apartamente 3 camere București, penthouse București, penthouse de vanzare bucuresti
Apartamente 3 camere București

În funcție de zonă, de împrejurimi, de accesul către facilități, dar și în funcție de cât de pregătit este cartierul să răspundă unei game largi de cerințe și nevoi, prețul pentru apartamente 3 camere București poate varia între 120 și 150 mii de euro, și poate ajunge chiar până la 220 mii de euro, în cazul unui duplex cu etaj. Practic, prețul depinde de dimensiuni, poziționare (în București/cartier/bloc) și de compartimentare. Pentru a avea o viziune de ansamblu asupra ceea ce ți-ar plăcea cel mai mult, ar fi bine să vizionezi mai multe apartamente din aceeași zonă, cartier sau chiar bloc, așa încât să-l alegi pe cel în care simți că îți poți stabili căminul.

În altă ordine de idei, este indicat să urmărești standardele de proiectare și construire pentru apartamente 3 camere București, nivelul de profesionalism al echipei de proiectanți și ingineri constructori, precum și calitatea materialelor folosite în construcție. Acestea din urmă trebuie să fie durabile, rezistente și să garanteze funcționalitatea, estetica și fiabilitatea pe termen lung, așa încât apartamentul să nu-și piardă valoarea și posibilitatea de a fi revândut, dacă va fi cazul.

Pentru a fi sigur că banii pe care îi investești cumpărând o astfel de locuință sunt bine folosiți, e bine să analizezi care sunt avantajele de a locui în acel cartier. Dacă acesta este unul nou, construit cu o viziune nouă, sustenabilă, în spiritul ideii că fericirea locatarilor primează, atunci poți să îl iei în considerare pentru achiziție. De asemenea, pe lângă evaluarea amănunțită a calității construcției și materialelor implicate în procesul de construcție pentru apartamente cu 3 camere București, este recomandat să analizezi și atmosfera creată în cadrul cartierului. Este cartierul un loc în care ți-ai dori să te aventurezi zi de zi, în care să ai acces facil către cele mai importante puncte de interes? Ori îți oferă acesta spații dedicate de petrecere a timpului liber, atât pentru tine, prietenii și vecinii tăi, cât și pentru copiii tăi? Cu siguranță ți-ar plăcea, în cazul în care ai copii, să-i poți scoate afară cu bicicleta/trotineta în apropierea casei, dar să și faci rapid cumpărăturile, pentru a câștiga cât mai mult timp în compania celor dragi. În plus, chiar dacă ai o terasă deschisă în care poți lua contact cu exteriorul, sigur ai aprecia din plin spațiile dedicate, locurile de joacă, promenada, restaurantul și cafeneaua ori chiar un work office la îndemână.

Apartamentele de 3 camere din cartierele h4l îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, mizând pe o atitudine concentrată pe starea de bine, sănătatea și împlinirea locatarilor lor, urmărind să vină în întâmpinarea acestora cu ample soluții la orice provocări ar avea în cadrul locuirii urbane. În funcție de zonele din București care te atrag cel mai mult, poți alege experiența h4l în cartierele h4l MILLENNIUM (Pipera), h4l HOLBAN (Băneasa), h4l SEBASTIAN PARK (Rahova) și h4l WEST GARDEN POLITEHNICA.

Acest articol există şi în limba engleză aici – Guide – 3-room Bucharest apartments