Concurs h4l

Drumul spre sustenabilitate

logo h4l concept fundal alb
Drumul spre sustenabilitate - h4l, Mustang Mach E, elctric, electric, Romania, h4l

Drumul spre sustenabilitate

De ce organizăm acest concurs?

Noi, h4l, credem într-un viitor verde şi ştim că trebuie să îl construim chiar de astăzi. Drumul acesta spre sustenabilitate nu este unul uşor, însă este singura cale ce ne poate duce mai departe. 

Ştim că rezistenţa la schimbare face parte din natura umană şi că, în foarte multe cazuri, este greu de înţeles un drum nou. Credem noi că aceasta barieră dispare imediat ce există interacțiune directă cu tot ceea ce înseamnă schimbare.

Plecând de la această premisă ne-am gândit să facilităm celor care sunt interesați de curentul h4l şi de locuințele pe care le construim, accesul la viitorul sustenabil, mai exact la o mașină electrică ce este mai degrabă legată de viitor şi nu de prezent sau trecut  – Mustang Mach E, Tesla sau Hunday Ioniq 5.  

Astfel, 3 dintre persoanele care vor completa un formular de pe site-ul h4l.ro sau vor cere informații pe chat, vor intra în tragerea la sorți pentru a câștiga un weekend cu un Mustang Mach E, Tesla sau Hunday Ioniq 5. 

Regulament

Concurs – drumul spre sustenabilitate
  • Cum ma înscriu – Completezi un formular sau ceri informații pe chat în perioada 24 octombrie – 5 decembrie și ești înscris automat.
  • Cum se aleg câștigătorii – Pe data de 7 decembrie vom extrage, cu un sistem digital, în mod aleatoriu, 3 câștigători.
  • Premiile – Câștigătorii vor primi, pentru un weekend, un autoturism electric, revoluționar, Mustang Mach E, Tesla sau Hunday Ioniq 5.
  • Regulamentclick aici pentru a descarca pdf. 

Vezi aici cartierele h4l

h4l - cartierul care însuflețește viața
Dumul spre sustenabilitate, Mustang Mach E, h4l
logo h4l sq tiny ps

DRUMUL SPRE
SUSTENABILITATE

logo h4l sq tiny ps

DRUMUL SPRE
SUSTENABILITATE