Case Pipera - vedere de ansamblu și alternative

h4l THE VILLAGE, TOWNHOUSE, pentru cei care își doresc mai mult, randare exterioară, case de vânzare București, case Pipera, casă eficientă energetic, apartamente cu grădină București

Pipera este o zonă foarte importantă din București, un conglomerat de unități educaționale foarte bune, precum și un ecosistem corporativ în care o bună parte din bucureșteni lucrează și spre care se deplasează zilnic din alte zone. Pe lângă binecunoscutul fapt de a avea acces la parcuri, grădini și zone de agrement inedite, Pipera este un loc în care mulți oameni și-ar dori să locuiască, datorită accesului facil către serviciile de sănătate, educaționale, culturale și de recreere.

Gamă variată de case de vânzare Pipera

Randare interior apartament 4.14, h4l THE VILLAGE, case Pipera

Atunci când cauți o casă în zona Pipera, deja unul dintre cele mai importante criterii de căutare l-ai stabilit deja, locul. Știi care este aria de interes pentru tine și în funcție de acest lucru vei alege una dintre acele case Pipera, cu care vei rezona cel mai mult.

Ai posibilitatea să alegi o casă într-unul din ansamblurile rezidențiale ridicate recent în zonă, sau poți alege dintre cele de sine stătătoare, care sunt construite deja de câțiva ani și date spre vânzare. Oferta este deosebit de largă, iar proiectările de lux, specifice întregii zone, sunt printre primele în lista de căutare.

Prețurile încep de la 115.000 de euro (acesta este prețul de pornire pentru o casă cu grădină din cartierul h4l THE VILLAGE) și ajung până la 800.000 de euro și chiar mai mult, dacă vorbim despre vile somptuoase, cu design exclusivist. Cele mai multe case de vânzare Pipera au între 4 și 7 camere și cuprind și terase, curți spațioase și dotări premium. La prima vedere, accentul cade pe opulență, așadar cele mai multe sunt inaccesibile pentru o bună parte din populația Bucureștiului ori pentru cei care își doresc locuiască în Pipera și să se bucure din plin de facilitățile zonei, dar care au venituri mici, chiar medii.

Case Pipera sub un concept inedit

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, case Pipera

Spre deosebire de opțiunile pe care un potențial cumpărător le are la o primă căutare pe internet, h4l THE VILLAGE oferă o gamă largă de case cu grădină P+1 și TOWNHOUSE-uri P+2. În plus acestea sunt potrivite mai multor tipuri de buget alocat pentru cumpărarea unei case Pipera. Vei putea alege dintr-o serie de peste 20 de configurări diferite de case cu grădină, cu suprafețe ale spațiului verde cuprins între 30 și 70 de mp. Mai mult decât atât, ți se oferă ocazia de a accesa o construcție hibrid, unică în România, care preia cele mai bune elemente de la apartament și de la casă. Astfel, dacă ceea ce cauți este o casă de dimensiuni mici, de tipul unui apartament cu două camere, dar cu spații ofertante, generoase și care își îndeplinesc atent scopul, fără spații de umplutură și inutilizabile, atunci o astfel de casă ți se potrivește. În plus, beneficiezi de propria grădină, către care ai ieșire din încăperile de parter, iar la etaj te poți bucura de o terasă spațioasă, pentru un contact rapid cu natura de afară. Poți beneficia de mai multă liniște și relaxare, într-un cartier în care pe 33% din suprafața totală sunt spații verzi. Astfel, densitatea populației este foarte mică iar regimul de înălțime este redus și nu vei avea senzația că ești în mijlocul aglomerării urbane, pentru că nu vei fi înconjurat de zgârie-nori și de un trafic auto intens.

În acest cartier de case Pipera se pune accent pe petrecerea timpului în aer liber, în spații dedicate precum grădini, locuri de joacă și promenadă pe malul Lacului Șaulei, acesta fiind înconjurat de priveliști ce abundă în cadre naturale spectaculoase.

Case Pipera – accent pe funcționalitate, dar și pe împlinirea rezidenților

Randare interior apartament 4.14, h4l THE VILLAGE

Al doilea tip de case din portofoliul h4l sunt cele de tip TOWNHOUSE, cu două etaje (P+2), disponibile în șase modele și cu grădini cu suprafețe cuprinse între 100 și 200 mp. Acestea aduc un plus de confort și de spațiu față de casele cu grădină, având suprafețe utile și grădini mai mari, cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei.

Spre deosebire de acele case Pipera construite pana in 2020, în cartierul h4l THE VILLAGE accentul cade pe funcționalitate, dar și pe ideea de comunitate centrată pe valori comune: grijă față de natură, sustenabilitate, dorința de a eficientiza costurile și consumul de resurse naturale, dorința de a petrece cât mai mult timp în natură, alături de cei dragi. În aceeași măsură, te vei simți privilegiat să ai acces la o casă construită cu simț de responsabilitate, rezistență seismică crescută, atenție la detalii. Materiale durabile folosite arată gradul de rafinament înalt al acestor unități, garantând un nivel premium al locuirii. 

Mai mult, aceste TOWNHOUSE-uri se bucură de o poziționare de excepție, cu grădină mare spre lac, de maximum 200 mp, dar și suprafețe utile mai mari, până la 220 mp, cu terase la fiecare etaj. Prețurile pentru aceste tipuri de case Pipera se încadrează între 353.000 de euro și 390.000, excepție făcând variantele de TOWNHOUSE cu 4 sau 5 dormitoare și cu grădină de 150 mp, care au un preț estimativ de 500.000 de euro.

Casele din h4l THE VILLAGE te vor face să simță că faci parte dintr-un cartier unitar, sustenabil, în care casele au design inovator din aceeași poveste arhitecturală, cu un blend-in impresionant în cadrul natural din care face parte. Dacă să alegi dintre gama de case Pipera, bucurându-te în același timp de un sentiment de apartenență și familiaritate, în care poți dezvolta o relație armonioasă cu relația cu vecinii și comunitatea, atunci alternativa h4l la casele mainstream din Pipera îți va oferi o experiență de locuire echilibrată și armonioasă. 

Acest articol există și în limba engleză aiciPipera houses – overview and alternatives