Case de vânzare în București - cum să aleg o casă în capitală, în funcție de 10 criterii importante

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult, case cu grădină, randare exterioară, case de vânzare București, apartament cu grădină

O casă în București este visul multora dintre noi, mai ales când ne dorim să îmbinăm utilitatea vieții urbane (cu toate avantajele ei culturale, educaționale și cele ce țin de dinamica locului de muncă), cu sentimentul plăcut de a avea o casă, cu grădină proprie. Acest vis poate deveni realitate cu ușurință, câtă vreme ne informăm din timp referitor la 10 dintre cele mai importante criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem una dintre ofertele de case de vânzare București.

1. Zona și amplasamentul cartierului de case

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, randare exterioară, case de vânzare București

Cu siguranță zona de case pe care o vom alege va beneficia de mai multă liniște și mai puțină aglomerație, mai puțină poluare fonică și atmosferică, îndeplinindu-ne dorința de a restabili conexiunea cu natura, către care tindem cu toții. De exemplu, casele din cartierul h4l THE VILLAGE, se află într-o zonă verde, liniștită pe malul Lacului Șaulei, la 5 minute de Pipera Plaza și 10 minute de zona office Bucharest Business District (deplasare cu mașina). Pe 147.500 mp, se construiesc 1136 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 148 de case (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România.

2. Accesul către zonele de interes

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life

Acest aspect contează pentru noi atunci când ne gândim la rațiuni ce țin de accesibilitate către zonele care ne interesează cel mai mult. Aici este bine să alegem o zonă în care accesul către instituții importante (școli, grădinițe, spitale), centre comerciale ori loc de muncă se face ușor, fără prea mult timp petrecut în trafic. Ar fi ideal ca zona pe care o alegem să pună accent pe noile tendințe în sustenabilitate, iar în cazul în care deținem mașini electrice sau dorim sa achiziționăm una pe viitor, să ne asigurăm că parcările din cartier au stații de încărcare electrică. De asemenea, să verificăm și dacă infrastructura din noul cartier de case de vânzare București este pregătită pentru biciclete și trotinete, pentru a face cât mai multă mișcare și a economisi resurse importante.

3. Calitatea tehnică a construcției

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult, case cu grădină, randare exterioară,case de vânzare Bucureșt

Este important să se folosească cele mai bune materiale, atât din punct de vedere al durabilității acestora (pentru siguranța și sănătatea rezidenților), cât și al efectelor lor în timp față de mediul înconjurător. Construite cu materiale sustenabile, casele din h4l THE VILLAGE au o arhitectură modernă, echilibrată, cu focus pe a conserva și a pune în valoare zona verde a lacului, dar și de a respecta conceptul central și misiunea h4l – însuflețește viața. Pe de altă parte, sistemul de proiectare utilizat 3D BIM permite arhitecților, constructorilor și inginerilor responsabili de structură și de instalații să lucreze pe modele 3D integrate. Astfel, totul este optimizat, iar riscurile aferente proceselor de proiectare și management al calității (verificare pe șantier) sunt aproape inexistente.

4.  Plan și compartimentare pentru case de vânzare București

Randare interior apartament 4.5, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

Alegerea unei case este strâns legată și de dorința de a avea mai mult spațiu, de zone bine delimitate în interior, cât și la exterior, care să-și servească bine scopul. Câtă vreme se urmărește ca în cadrul locuinței să existe spații generoase, care să aducă un real folos și confort, casa capătă sens și personalitate, devenind locul de întâlnire al valorilor, aspirațiilor și al activităților preferate ale membrilor familiei ce o locuiesc.

5. Finisajele unei case de vânzare București

Randare interior apartament 4.14, h4l THE VILLAGE, case de vânzare Bucureșt

Am putea spune că finisajele dau tonul în designul ulterior al casei, acestea fiind un punct important de plecare, oferind posibilitatea de a o amenaja în stilul dorit. Pe lângă rolul artistic, finisajele sunt importante și în izolația termică și fonică. Este recomandat ca materialele folosite să fie prietenoase cu natura, dar și cu sănătatea oamenilor. În acest sens, combinația de izolație termică din vată bazaltică și fațada ventilată va genera o bună permeabilitate a vaporilor, împiedicând mucegaiul să se dezvolte. Izolația fonică dintre etaje va oferi mai multă intimitate, relaxare, lăsând fiecare membru al familiei să-și desfășoare activitățile preferate nestingherit.

6. Starea de bine acasă

h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata, case de vânzare București, Impactul sustenabilității în industria imobiliară, case de vânzare Otopeni

Aceasta este generată de felul în care spațiul este compartimentat, de modul în care fiecare zonă a casei este utilizată, dar mai ales de orientarea în spațiu a caselor. Aici va conta și vederea de la fereastră ori de pe terasă. În cazul cartierului de case de vânzare București din h4l THE VILLAGE, acestea sunt orientate către Lacul Șaulei, bucurându-se de o priveliște impresionantă. Vitrajele largi vor încuraja uzul de lumină naturală pe tot parcursul zilei – atât de benefic pentru sănătate, dar și pentru eficientizarea costurilor la energie. Înălțimea optimă a camerelor, adâncimea lor, distanța parcursă de lumină de la fereastră în camere contribuie și acestea la crearea unui microclimat sănătos, cu impact vizibil asupra echilibrului fizic și mintal al locuitorilor.

7. Comunitatea creată în interiorul cartierului

Cum influențează densitatea unui cartier starea de bine a locuitorilor săi, h4l, home 4 life

Câtă vreme cartierul de case de vânzare București va încuraja ieșirile, socializarea și momentele de întâlnire între vecini, spațiile verzi, cât și cele dedicate din proximitatea caselor de sine stătătoare își vor fi îndeplinit scopul cu succes. În afara propriei case și grădini, ar fi ideal să existe și alte motive de a ieși în natură, fie că este vorba despre un parc, pentru mișcare și promenadă, ori pentru a apela la serviciile comerciale diverse din apropierea casei.

8. Mai mult verde

Cum recunoaștem un cartier verde

Amplasamentul trebuie să compenseze nevoia oamenilor de a evada din oraș, în același timp având avantajul de a fi atât de aproape de ceea ce îi leagă de el. Cum am mai specificat, fiecare casă din ansamblul h4l THE VILLAGE beneficiază de gradină proprie spațioasă, care va încuraja timpul petrecut în natură și contactul cu beneficiile acesteia pentru sănătate. În plus, parcurile, zonele verzi, grădinile din cadrul cartierului, locurile de joacă, pistele de biciclete, precum și promenadele vor determina rezidenții să iubească și să protejeze natura de care se pot bucura în liniște, departe de aglomerația urbană.

9. Servicii post-vânzare pentru case de vânzare București

Top 10 sfaturi pentru vânzarea casei în mod rapid, property management

Simplificarea tuturor proceselor post-vânzare este una dintre aspirațiile cumpărătorilor de case, care nu vor decât să se mute cât mai repede în casa lor, fără să fie ținuți pe loc de chestiuni birocratice obositoare. În cadrul acestora intră și serviciul de rent management, care este potrivit pentru proprietarii de case care nu vor încă să se mute, ci să închirieze proprietățile către cei interesați. De curând, dezvoltatorii au pus la dispoziția cumpărătorilor o serie de servicii de property management, care să se plieze pe nevoie fiecărei persoane care face o investiție în imobiliare.

10. Valoarea caselor în timp

h4l THE VILLAGE, pentru ei care își doresc mai mult, case cu gradină, randare exterior,apartamente 5 camere București, apartamente cu grădină București

Având în vedere toate aceste avantaje enumerate mai sus, o casă cu grădină proprie este o investiție ce se amortizează în timp, dar care aduce multe beneficii pentru sănătatea mintală, emoțională și relațională. Într-o casă confortabilă și care răspunde negreșit nevoilor noastre, precum și într-un cartier armonios, în care locuiesc oameni cu care împărtășim aceleași valori, ne vom simți ca acasă și vom avea parte numai de experiențe autentice și împlinitoare.

h4l THE VILLAGE este un loc în care fiecare om iubitor de oraș ar vrea să se mute, pentru că, locuind la casă, nu va simți nicio clipă că face un compromis sau că renunță la ceea ce este important pentru el.