Apartamente cartierul francez - întotdeauna există o cale alternativă

h4l MILLENNIUM, Drumul spre armonie, București, Pipera, standard de calitate, apartamente cartierul francez

Dacă iubești cadrele naturale din București și încerci să petreci cât mai mult timp în aceste zone, probabil că ți-ar surâde să locuiești în proximitatea uneia dintre ele, pentru a te bucura de o oază de natură în mijlocul junglei urbane. Cartierul Francez este o astfel de zonă, deosebit de căutată pentru accesul imediat la Parcul Herăstrău, dar și pentru stilul inedit pe care arhitectura clădirilor îl evocă – Belle Époque – în care sunt învăluite casele și apartamentele de lux de aici.

De ce Cartierul Francez este atât de căutat

h4l MILLENNIUM, Drumul spre armonie, Pipera, București, h4l, apartamente cu terasă București, apartamente cartierul francez - alternative

Istoria acestui loc vorbește despre un cartier creat de un grup de arhitecți francezi, care au fost invitați să construiască clădiri pentru noua capitală a României, în perioada de după războiul ruso-turc din 1877-1878. Situat în centrul orașului București și construit în perioada 1880-1890 în jurul a două piețe centrale, Piața Amzei și Piața Lahovari, Cartierul Francez a devenit rapid un loc de întâlnire pentru intelectualii bucureșteni din acea perioadă, găzduind multe cafenele, restaurante și magazine exclusiviste. Deși în timp Cartierul Francez și-a mai pierdut din strălucire, multe dintre clădirile sale fiind neglijate sau chiar demolate în perioada comunistă, în ultimii ani s-au făcut eforturi pentru restaurarea și revitalizarea zonelor istorice ale Bucureștiului, inclusiv a Cartierului Francez, acesta râmânând unul dintre cele mai pitorești și deosebite cartiere din oraș.

Pe de altă parte, principalul atu este dat și de par­cul şi lacul Herăstrău, cel mai mare din Bucureşti, şi de apropierea de lacul Flo­reasca, acestea formând unul din­tre cele mai mari ansambluri parc-lac din Europa. Potențialul zonei stă și în proximi­ta­tea a două aeroporturi, ceea ce este un alt avantaj major pentru multe persoane.

Prin urmare, atracția pentru această zonă nu a scăzut, iubitorii de frumos dar și de oaze naturale în miezul urban al Bucureștiului fiind tot mai dornici să experimenteze locuirea aici. Costurile implicate achiziționării unei locuințe în Cartierul Francez sunt cu mult peste posibilitățile clasei de mijloc, fiind nevoie de un buget exclusivist în acest sens. Cei care își doresc să locuiască totuși în apropiere, având acces la o paletă largă de servicii, spații de recreere, agrement și divertisment, precum și centre comerciale diversificate, au la dispoziție alternative corecte și echilibrate ca preț.

Apartamentele h4l, alternativa la locuințele din Cartierul Francez

h4l HOLBAN, jurnal de șantier, Pentru cei care îndrăznesc, apartamente cartierul francez - alternative

h4l, dezvoltator imobiliar de cartiere sustenabile, care însuflețesc viața și experiențele de locuit din mediul urban, și-a propus să proiecteze și să construiască locuințe aliniate cu viziunea țărilor de vest, unde primează fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. Astfel, dacă zona care te atrage cel mai mult din București este cea a Cartierului Francez, află că poți explora posibilitatea de a locui în proximitatea acestuia, alegând unul dintre apartamentele din cartierele h4l MILLENNIUM sau h4l HOLBAN.

h4l MILLENNIUM este pentru tine dacă vrei să atingi echilibrul perfect între viața de birou și cea de acasă. Pentru o armonie deplină, indiferent că ești la început de drum în crearea propriului traseu în viață, ori abia ți-ai întemeiat familia, h4l Millennium este situat în apropierea zonei office Bucharest Business District, oferind numeroase posibilități de petrecere a timpului în interiorul dar și în afara cartierului. Locuințele sunt spațioase, orientate optim în spațiu, pentru a profita de lumina soarelui pe întreaga durată a zilei, ce pătrunde prin ferestre cu vitraje largi, acces către terasa de minim 10mp din orice cameră, vedere panoramică asupra orașului și compartimentare inteligentă, care elimină spațiile inutilizabile. Cu un focus pe sustenabilitate, siguranță și confort, fațada ventilată a clădirii, izolația pe bază de vată bazaltică, vitrajele mari, tehnologiile pentru smart home și centrala de cartier contribuie la un consum eficientizat de energie, lucru care duce la facturi cu până la 40% mai mici decât în mod obișnuit. Spațiile verzi, locurile de joacă și de socializare destinate atât copiilor cât și adulților îndeplinesc promisiunea pentru mai mult verde, acestea ocupând până la 33% din suprafața cartierului. Toate aceste puncte contribuie la drumul spre armonie – work/life balance.

h4l HOLBAN are aceleași caracteristici de proiectare și dezvoltare, fiind însă situat lângă Mall Băneasa, crescând standardele de calitate a vieții în cartier. Prin eficiență și inovație, locuințele au suprafețe generoase, construite și finisate cu materiale premium și cu impact scăzut asupra naturii, la prețuri accesibile pentru venituri specifice middle class. Oportunitățile de întâlnire cu natura sunt nenumărate, apropierea de Pădurea Băneasa fiind o bună ocazie de a evada tot mai des din mediul urban.

Pentru a genera o experiență de locuit pozitivă asupra calității vieții, h4l a implementat soluții unice în România, regândind modul în care se construiesc locuințe la noi în țară. Luând în considerare nevoile principale ale oamenilor care locuiesc în oraș, h4l a adus în interiorul cartierelor sale curte interioară de mari dimensiuni, spații comune pentru viața socială – (sală de fitness, workoffice gratuit) spații vitrate generoase, terasă pentru fiecare apartament, acces în terasă din toate camerele, fără mașini în centrul cartierelor (zone speciale de parcare subterană sau la periferia cartierului), siguranță ridicată în cartier prin accesul controlat și multe alte soluții menite să crească gradul de confort.

Alege-ți un apartament care să pună focus real pe starea ta de bine, pentru că în final, experiența premium de locuit o generează felul în care te simți în acel loc și nu doar prestigiul zonei.

Acest articol există și în limba engleză aiciFrench Quarter Apartments – there is always an alternative way