Apartamente Aviatorilor - alternative

Apartamente Aviatorilor - alternative, h4l MILLENNIUM, h4l HOLBAN, cum pregătim clădirile pentru schimbările climatice, apartamente Floreasca - alternative

Să-ți găsești un apartament în București, pe care să-l iubești și să-l identifici cu ”acasă”, poate fi o adevărată provocare. Mai ales dacă ești un om care are o viață profesională activă și căruia i-ar fi de folos să locuiască în apropierea centrului business din capitală. Pe de altă parte, efortul intelectual intens are nevoie de recreere pe măsură, deci conexiunea cu natura, parcurile și prilejurile de a respira aer curat sunt absolut necesare. Așa-i că ai vrea să locuiești într-un loc în care poți ajunge cu ușurință la birou, pe jos ori cu bicicleta, ca să salvezi timp prețios pe care l-ai fi pierdut în mod obișnuit în trafic?

Dacă vei adapta filtrele tale de căutare la ceea ce îți dorești cu adevărat, vei vedea că, deși puține, alternativele la apartamentele înghesuite și construite pe repede-înainte în zonele cheie din București îți pot oferi cu adevărat armonia dintre afară și înăuntru pe care ți-o dorești.

Una dintre cele mai căutate zone de locuit în București

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente de vânzare București, apartamente Băneasa, imobiliare București, Cum transformăm orașele în care trăim în locuri în care să iubim mersul pe jos
Apartamente Aviatorilor - alternativa h4l HOLBAN

Pentru că este una dintre cele mai active zone din București, nordul Bucureștiului oferă numeroase oportunități de relaxare și de divertisment, dar te poate ancora cu ușurință în mediul business corporativ. Proximitatea de Bucharest Business District sau de către alte zone importante de business vor facilita accesul de-acasă până la birou, armonizând acest traseu și transformându-l într-o ocazie de așezare a gândurilor și de me time plăcut, petrecut pe jos, pedalând și ascultând poate ceva interesant în căști. Sau poate muzica orașului te energizează și te bucuri de ea așa cum este, pe drumul tău către job.

O zonă deosebită cu acces către lacul Snagov sau Mogoșoaia, nordul Bucureștiului oferă și numeroase modalități de petrecere a timpului liber, servicii medicale de calitate, fiind și un centru educațional cu renume, găzduind instituții culturale și educaționale de prestigiu. Mai mult, din nordul Bucureștiului se ajunge ușor și rapid pe DN1 către Munții Bucegi și Valea Prahovei, cu destinații plăcute de o zi sau de un weekend. Cumva, să locuiești în nordul Bucureștiului este un privilegiu, din mai multe puncte de vedere, dar mai ales pentru că ai poți accesa cu ușurință și la prețuri corecte apartamente Aviatorilor care să răspundă optim la nevoia de a echilibra viața profesională cu viața de familie.

Alternativa la prețurile foarte mari la apartamente Aviatorilor

Apartamente proiectate corect - 7 criterii pe care să le ai în vedere atunci când îți cauți un apartament
Apartamente Aviatorilor - alternativa h4l MILLENNIUM

Cu toate că zona este deosebit de ofertantă, deseori cu greu poți accesa un apartament sau o casă în nordul Bucureștiului la un preț corect pentru strict ceea ce oferă o locuință amplasată aici. Alternativa la apartamente Aviatorilor,  apartamentele scumpe din această zonă, o reprezintă cartierele situate la o distanță ceva mai mare de zona Aviatorilor, mai retrasă și mai liniștită, dar la care ajungi ușor, fără să întârzii în ambuteiaje. Acest tip de cartiere, care pun focus pe calitatea vieții, într-un amplasament conectat la natură și la cele mai importante nevoi ale rezidenților, sunt cele proiectate de h4l. Acestea nu numai că au un preț corect, acordat la proiectare și construcție de tip premium, dar sunt și accesibile datorită numărului mare de modele de studiouri, apartamente de 2, 3 și 4 camere și duplexuri, pentru toate nevoile ce țin de suprafață, număr de camere și buget.

Astfel, cartierul h4l MILLENNIUM cu apartamente Aviatorilor, situat în zona Bucharest Business District ți se potrivește dacă lucrezi în zona de nord a Bucureștiului și vrei să locuiești aproape de locul de muncă. Ori, poate că nu lucrezi în această zonă, dar vrei să fii cât mai aproape de zona verde a capitalei, cunoscută pentru apropierea de lacuri și păduri în cadrul cărora poți să-ți încarci rapid bateriile. În acest cartier vei deveni mult mai conștient de acest life/work balance, dar vei aprecia din plin natura și vei vrea să contribui la prețuirea ei având un impact cât mai redus asupra ei. Iar în cadrul misiunii h4l sustenabilitatea, inovația și fericirea locatarilor primează, îmbinându-se armonios și materializându-se prin intermediul tehnologiilor smart și dotărilor premium, axate pe un confort optim de locuire, dar și pe eficientizarea consumului și costurilor la întreținere.

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Străulești
Apartamente Aviatorilor - alternativa h4l HOLBAN

Aceeași filosofie se întâlnește în toate cartierele h4l, dar raportându-ne la zona de interes din nordul Bucureștiului, și cartierul h4l HOLBAN, aflat lângă mall Băneasa și lângă pădure, oferă o armonizare perfectă între interior și exterior, fiind o bună alternativă la apartamente Aviatorilor. Aproape de natură și cu acces pe terasă din fiecare cameră (caracteristică definitorie fiecărei case/apartament h4l), și acest cartier facilitează conectarea la natură și la frumusețile ei, încurajând un mod de viață sănătos.

h4l și-a asumat misiunea de a redefini standardele în construcția caselor și apartamentelor din România, făcând schimbări vizibile în spațiile în care construiește, inovând prin accentul pus pe sustenabilitate, pe fericirea și calitatea vieții oamenilor, în jurul cărora construiește o comunitate unită, animată de aceleași valori. Iubirea de natură, relațiile armonioase, diminuarea amprentei de carbon și alegerea unei case durabile, pentru toată viața (home 4 life) sunt inițiative care se pot transmite ușor între oameni, inspirându-i și pe ceilalți să facă schimbări cu real impact asupra oamenilor și asupra planetei.

Dacă și tu crezi că este nevoie să schimbăm felul în care privim relația dintre confort și consum, cu accent pe simplitate, minimalism și pe ceea ce este cu adevărat important pentru o viață fericită, începe cu tine însuți iar ceilalți îți vor urma exemplul.

Acest articol există și în limba engleză aiciAviatorilor apartments – alternatives