Apartamente cu grădină București - ce sunt, cât costă, de ce sunt o soluție

h4l THE VILLAGE, TOWNHOUSE, pentru cei care își doresc mai mult, randare exterioară, case de vânzare București, case Pipera, casă eficientă energetic, apartamente cu grădină București

Un apartament cu grădină în București este un tip de locuință care combină caracteristicile unui apartament cu cele ale unei case cu grădină. În general, acest tip de apartament are toate facilitățile și dotările unui apartament obișnuit, dar vine cu un spațiu suplimentar în exterior, care poate fi o grădină sau o terasă mai mare decât un simplu balcon deschis.

În general, un apartament cu grădină în București poate avea o structură similară cu un apartament obișnuit, cu mai multe camere, baie și bucătărie, dar vine cu un spațiu verde suplimentar în afara clădirii. Acest spațiu poate fi accesibil prin intermediul unei uși sau a unei ferestre spațioase, iar în unele cazuri poate fi chiar amenajat cu mobilier de grădină sau cu plante.

Avantajele unui apartament cu grădină

h4l THE VILLAGE, pentru ei care își doresc mai mult, case cu gradină, randare exterior,apartamente 5 camere București, apartamente cu grădină București

Un apartament cu grădină este o alegere bună pentru cei care doresc mai mult confort și mai mult spațiu verde, dar care totuși preferă să locuiască într-o casă individuală în loc de o un bloc de apartamente.

Apartamentele cu grădină sunt de obicei amplasate în zone mai liniștite ale orașului, ceea ce poate fi o opțiune atractivă pentru cei care își doresc să locuiască într-un mediu mai relaxat. Acest lucru poate face ca locuirea într-un apartament cu gradină să fie o alegere ideală pentru cei care își doresc să se bucure de pace și liniște în timpul liber.

În altă ordine de idei, cu toate că întreținerea unei grădini poate necesita mai mult timp și efort, ea poate fi și un plus pentru cei care își doresc un spațiu mai mare pentru a-și exprima creativitatea prin proiecte de bricolaj sau prin amenajarea grădinii.

Pe de altă parte, un apartament cu grădină îți va oferi un spațiu verde suplimentar în care să te relaxezi, să te bucuri de aerul proaspăt și de lumina naturală. Dacă ai copii, aceștia vor avea un spațiu suplimentar de joacă în aer liber. În ce privește interiorul, spațiile sunt mai generoase decât în cazul unui apartament obișnuit, mai atent compartimentat și axat pe funcționalitatea spațiilor.

Un avantaj major al apartamentelor cu grădină îl reprezintă valoarea mai mare, fiind mult mai atractiv în timp pentru potențialii cumpărători ori chiriași. În plus, acestă achiziție este o investiție pe termen lung, pentru că întotdeauna acesta va avea o valoare considerabil mai mare decât un apartament obișnuit în cazul unei vânzări sau închirieri.

Opțiuni de apartamente cu grădină București și cui i se potrivesc

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life

Cu siguranță, sunt mulți oameni care își doresc să locuiască într-un apartament cu gradină în București, aceasta fiind o opțiune populară pentru cei care își doresc un spațiu mai mare de locuit, dar și să fie înconjurați de natură, chiar și atunci când locuiesc în oraș.

Există o varietate de apartamente cu grădină București disponibile, de la clădiri moderne la apartamente într-un bloc mai vechi cu o grădină mai mare. Indiferent de opțiunea alesă, locuirea într-un apartament cu gradină presupune accesul la un spațiu verde în care să vă bucurați de aer curat și de oportunități de a vă relaxa în aer liber. Cu toate acestea, apartamentele cu grădină trebuie să maximizeze noțiunea de spațiu, intimitate, funcționalitate, dar să nu vă izoleze de restul comunității, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de apartamente cu grădină București. În ziua de azi e important sentimentul de apartenență la comunitate, precum și împărtășirea acelor valori și viziuni referitoare la calitatea vieții, dar și la abordarea unui stil de viață sănătos și sustenabil.

Apartamentele cu grădină din cartierul h4l THE VILLAGE beneficiază de o poziționare premium, cu acces către malul Lacului Șaulei, unde natura și biodiversitatea sunt la ele acasă, oferind o experiență a locuirii inedită. În plus, datorită focusului ce cade pe bunăstarea și fericirea locatarilor, construcțiile sunt axate pe confort, bun gust, design bioclimatic pentru menținerea sănătății atât în interiorul lor, cât și la exterior.

Tehnologiile de proiectare și construcție conlucrează la crearea unui microclimat în care eficiența energetică, reglarea consumului, respectul față de natură și utilizarea echilibrată a resurselor, evitând risipa vor atrage oameni care sunt dornici să aibă o amprentă de carbon cât mai redusă și să contribuie la un mediu înconjurător mai curat. Astfel, promisiunea h4l pentru o viață mai bună este structurată pe 3 piloni importanți: însuflețirea vieții, mai mult verde, eficiență/inovație/transparență.

Prețul la apartamente cu grădină București

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, apartamente cu grădină

Potrivite atât pentru tineri la început de drum, dar și pentru familii cartierul h4l THE VILLAGE pune la dispoziție 1136 de apartamente cu grădină București (P+1, spațiul verde cuprins între 35 și 70 mp) și 148 de case de tipul TOWNHOUSE (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România. Acestea se găsesc la un preț corect, adaptat strict la costurile construirii, fără a suprataxa zona în care cartierul este amplasat – Pipera Plaza, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de apartamente cu grădină București.

Un apartament cu grădină își va dovedi funcționalitatea și utilitatea, inspirând o mulțime de motive pentru care să te simți îndreptățit să faci o asemenea alegere, care îți va aduce beneficii pe termen lung de necontestat.