Apartamente cu grădină - h4l THE VILLAGE - pentru cei care își doresc mai mult

h4l THE VILLAGE, randare interior casă cu grădină 3.14, apartamente cu grădină, casă cu grădină

Să locuiești în București și să ai o casă cu grădină doar a ta, pentru tine și familia ta, de multe ori pare un vis distant, greu de îndeplinit. De asemenea, să ai parte și de beneficiile incontestabile ale capitalei, dar să te și bucuri de liniște, aer curat, natură și relaxare pare un paradox. Mai mult decât atât, prețurile unor asemenea case, în zone retrase și căutate ale Bucureștiului reprezintă o barieră pentru mulți dintre noi, motiv pentru care ne oprim din a căuta o astfel de locuință. Cu toate acestea, există opțiuni noi și cinstite pe piața imobiliară din capitală, pentru toate nevoile ce țin de suprafețe, compartimentare și buget.

Apartamente cu grădină într-una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureștiului

h4l, home 4 life, cartiere care însuflețesc viața, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

Dacă ne gândim la cartierul h4l THE VILLAGE, care înglobează două concepte într-unul, acela de casă și apartament cu grădină, vom observa că ele sunt o alternativă corectă și împlinitoare la casele cu grădină cu prețuri exacerbate din București. Împrumutând cele mai bune caracteristici ale fiecăruia dintre acestea – case și apartamente cu grădină – h4l a inovat creând un hibrid minimalist, axat pe nevoia de confort și stare de bine, de conexiune activă cu natura, de ancorare în realitatea urbană. 

Astfel, aflat într-o zonă verde și liniștită, cartierul h4l THE VILLAGE este situat pe malul Lacului Șaulei, la 5 minute de mers de Pipera Plaza și 10 minute (cu automobilul) de zona office Bucharest Business District. Dându-i această denumire, THE VILLAGE, ne-am gândit să încapsulăm ideea de ”orășel” de sine-stătător, autonom și cu accent pe satisfacerea celor mai importante nevoi ale comunității care se va dezvolta în cadrul său. Pentru că punem focus pe fericirea locatarilor, am construit spații dedicate în exteriorul caselor cu grădină, așa încât aceștia să simtă că sunt parte a unui întreg bine închegat. Grădini dedicate, sala de fitness, workoffice gratuit, community center, spații comerciale și altele sunt ocazii de recreere dar și de întâlnire și socializare a oamenilor din cartier. 

h4l THE VILLAGE crede în ideea de a-i aduce împreună pe rezidenți, pentru a surprinde esența comunității și a pune în funcțiune motorul unei vieți calitative – colaborarea și înțelegerea cu cei care locuiesc în imediata noastră apropiere. Practic, cel mai simplu mod de a accesa tot ceea societatea are de oferit este de a avea vecini apropiați (David Sim, Soft City). Pentru că această denumire simbolică a cartierului și asocierea cu termenul de apartamente cu grădină nu a fost bine înțeleasă, am redenumit cartierul Case cu grădină, pentru a fi mai ușor de asociat cu viziunea centrală a acestuia.

Diferențele dintre apartamente cu grădină h4l și case cu curte din zona Pipera

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, apartamente cu grădină

Pe lângă faptul că aceste apartamente cu grădină fac parte dintr-un cartier unitar, închis, cu acces controlat, acestea sunt situate dintr-un ansamblu aflat pe o suprafață de teren generoasă de 147 500 mp. Aici se vor construi 1136 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 148 de case de tipul TOWNHOUSE, (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România.

Mișcarea h4l este o gură de aer proaspăt datorită echipei de oameni care cred în redefinirea standardelor în construcția caselor/apartamentelor în România și alinierea cu viziunea țărilor din vest, unde primează fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. Tocmai în această perspectivă regândim modul în care construim locuințe în România, mutând focusul pe calitatea vieții. Arhitectura este modernă, construită în jurul conceptului central ”însuflețește viața”, toate locuințele având spații generoase și bine optimizate. Spre grădină am prevăzut zone vitrate de mari dimensiuni, fiecare cameră de la parter având ieșire spre grădină (bucătăria închisă și living-ul). Mai mult, grădinile sunt spațioase și pot deveni expresia creativității fiecărui membru al familiei, fiind oaza de liniște și de recreere în intimitate.

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult, case cu grădină, randare exterioară, case de vânzare București, apartament cu grădină

Iubirea de natură se traduce în regimul de înălțime foarte redus, așa încât 500 de copacii vor fi mai înalți decât clădirile din cartier, 33% din suprafața dedicată cartierului fiind ocupată de spații verzi și grădini. În plus, dezvoltarea cartierului se face în armonie cu natura pentru că protejăm și conservăm arealul natural din zona lacului convertit într-o promenadă spectaculoasă. Materialele folosite în construcție sunt fie reciclate, durabile și sustenabile, fie cu impact scăzut asupra mediului. Pentru o amprentă de carbon cât mai mică, asigurăm o eficiență energetică mare prin soluțiile tehnice folosite (izolare cu vată bazaltică, fațadă ventilată, încălzire prin centrale de cartier cu randament ridicat, tehnologii smart pentru reglarea consumului și eficientizarea costurilor).

În aceeași notă, a evitării risipei, folosirea tehnicii 3D-BIM în proiectare aduce avantaje atât pentru toate entitățile implicate în proiectare și construcție, armonizându-le activitatea, cât și în utilizarea unor cantități exacte de materiale, în dependență de nevoile de pe șantier. Astfel, obținem apartamente cu grădină la preț corect, obținute în baza unei analize optime a tuturor resurselor implicate în crearea acestui concept.

Dacă și tu îți dorești o casă cu grădină la un preț optim, plasată într-un cartier în care cea mai importantă componentă ești tu, optează pentru varianta h4l care ți se potrivește cel mai mult și care îți va însufleți viața încă de la începutul locuirii în ea.

Acest articol există și în limba engleză aiciApartments with garden – h4l THE VILLAGE – For those who want more