Apartamente cu terasă București

h4l HOLBAN, apartamente 4 camere București, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Băneasa, apartamente Herăstrău, apartamente cu terasă București

Când locuiești în București, îți dai seama cât de important devine, la un moment dat, ideea de a avea propriul loc de relaxare chiar în interiorul casei. De cele mai multe ori, îți este negată această dorință, mai ales dacă îți alegi viitoarea locuință într-una dintre cele mai active zone ale orașului, întrucât cartierele de aici par a fi aglomerate și înghesuite. În acest sens, multe dintre apartamentele noi nu sunt compartimentate corespunzător, au parte de spații inutilizabile ori au în componență terase mici, pe care destul de rar le poți folosi. 

Pe fondul parcurilor tot mai puține, înlocuite parțial sau total de construcția altor clădiri, și a zonelor de agrement plasate de obicei la periferia orașului, se simte tot mai acut nevoia de a ”face rai din ce ai”. Asta în sensul de a aduce natura în casele noastre și de a crea un microclimat benefic pentru sănătate și armonie în rutina zilnică. Este vital ca noile cartiere să aibă în vedere integrarea unor astfel de spații, la care oamenii să aibă acces ușor, chiar din propria locuință.

De ce să alegi unul dintre apartamente cu terasă București

h4l MILLENNIUM, Drumul spre armonie, Pipera, București, h4l, apartamente cu terasă București, apartamente cartierul francez - alternative
Apartamente cu terasă București - h4l MILLENNIUM

Atunci când apartamentul pe care ți l-ai ales este bine compartimentat, cu spații generoase și ieșire către terasă din fiecare cameră, atunci vei fi tentat să petreci cât mai mult timp în contact cu aerul de afară.

De exemplu, aici poți face exerciții în aerul proaspăt al dimineții, ori poți lua micul dejun sau să-ți bei cafeaua bucurându-te de ciripitul păsărelelor. Este dovedit științific că, dacă deschizi fereastra la începutul zilei sau ieși pe terasă, nu numai că sănătatea ta fizică va avea de câștigat, dar și sănătatea ta mintală ar putea fi, de asemenea, îmbunătățită. Vederea frumoasă asupra împrejurimilor și aerul curat te vor binedispune. De altfel, expunerea la natură ajută la scăderea nivelului de stres acumulat de-a lungul unei zile de muncă, iar luarea mesei pe terasă ne ajută să ne relaxăm, motiv pentru care digestia se face corespunzător. În aceeași idee, o terasă poate fi privită și ca locul care facilitează socializarea și întâlnirile cu cei dragi și cu prietenii, luând locul livingului atunci când vremea de afară este favorabilă. 

În plus, o terasă te poate inspira să o amenajezi în felul care ți se potrivește, așa încât să răspundă nevoilor și preferințelor tale. Astfel, poate fi văzută ca un spațiu optim de micro grădinărit, un colțișor de relaxare cu mobilier de exterior, pe care îl poți delimita discret de terasele vecinilor, pentru mai multă intimitate, prin intermediul unor soluții de tip pereți vegetali ori grădini verticale. 

Pe de altă parte, viața aglomerată din București te determină să cauți cât mai multe ocazii de a te relaxa, de a petrece timp în natură și de a opta pentru spații care îți oferă confortul și liniștea de care ești privat în jungla urbană. O alegere potrivită, care îndeplinește toate aceste criterii, este orientarea către apartamente cu terasă București.

Cartierele h4l sunt o alternativă la modul în care se construiesc case și apartamente în România, punând în prim plan fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. Aceste lucruri se traduc prin însuflețirea vieții (arhitectură modernă, spații de locuit confortabile – benefice creării unui microclimat sănătos, prezența unor spații dedicate comunității), mai mult verde în cadrul cartierelor (cât și poziționarea acestora în apropierea unor cadre naturale), eficiență/inovație/transparență (tehnologii smart, materiale de construcții durabile, preț corect).

Apartamente cu terasă București disponibile în cartierele h4l

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, București, Pipera, apartamente cu terasă București
Apartamente cu terasă București - h4l THE VILLAGE

De obicei, apartamentele cu terasă, sau mai bine zis cu balcon, pentru blocurile existente în București de câteva decenii bune, presupun spații înghesuite, neutilizate în ideea de a reprezenta un loc dedicat relaxării. Deseori, acestea sunt utilizate ori ca spațiu de depozitare, ori ca spațiu în care oamenii ”ascund” obiectele sau lucrurile care nu vor să fie văzute sau incluse în componența spațiilor de la interior. 

Toate apartamentele din cartierele h4l au terasă, iar tu poți să-l alegi pe cel care îți place cel mai mult din ansamblurile plasate în zone cheie din București: h4l MILLENNIUM (zona Bucharest Business District), h4l HOLBAN (Băneasa Shopping City), precum și h4l SEBASTIAN PARK și h4l WEST GARDEN POLITEHNICA, ce urmează a fi lansate curând. 

Terasele din apartamentele h4l au minim 10mp, iar în cazul caselor cu grădină din ansamblul h4l THE VILLAGE acestea au până la 80mp. Ceea ce e remarcabil la acestea este faptul că, deși au și grădină proprie în dotare, casele cu grădină beneficiază și de terase spațioase, către care poți ieși și din camerele de la etaj. 

Dacă îți dorești să-ți schimbi rutina zilnică, dar și felul în care petreci timpul liber într-unul dintre apartamente cu terasă București, h4l îți oferă posibilitatea să reconsideri ideea de terasă. Pe lângă faptul că vei putea să ieși afară fără să părăsești locuința, o terasă te va inspira să o folosești în multiple modalități, care îți vor aduce o stare de bine. 

h4l este despre însuflețirea vieții, despre mai mult verde și despre inovație/ eficiență/ transparență. Prețurile evaluate corect, facilitățile oferite și promisiunea unei comunități de rezidenți care să-ți devină ”satul” de care ai nevoie pentru a evolua frumos și cu care să împărtășești aceleași valori – sunt doar câteva aspecte pentru care vei rămâne în h4l pentru toată viața.

Acest articol există și în limba engleză aiciApartments with terrace Bucharest