Apartamente de vanzare București

Cel mai bun raport calitate / preț - inovație și optimizare

h4l MILLENNIUM randare A3.4 interior, apartamente Aviației

În ultima perioadă, în contextul schimbărilor care au loc în întreaga Europă și care, în mod indirect, ne afectează pe toate palierele, piața imobiliară din România a înregistrat o creștere accelerată a prețurilor pentru case sau apartamente. Acest lucru nu îi împiedică, însă, pe oameni să cumpere în continuare locuințe, mai ales în condițiile în care incertitudinea evoluției pieței este un lucru real. Impactul direct pe care fluctuațiile economiei l-a avut asupra dezvoltatorilor nu a fost mereu unul favorabil, unii dintre aceștia neputând livra la timp facilitățile promise.

Vezi aici prețurile apartamentelor cu terasă

Apartamente de vânzare București – dezvoltate de h4l

Pe o piața imobiliară în continuă mișcare, unde locuințele sunt livrate pe bandă rulantă, h4l se diferențiază de ceilalți dezvoltatori prin grija pe care o acordă calității vieții viitorilor locatari din cartierele proiectate și în curs de construcție. 

Noi, echipa h4l, credem cu tărie că putem redefini standardele la care se construiesc apartamente de vânzare în București și în România și că ne putem alinia la viziunea țărilor din vest unde sustenabilitatea și inovația primează de fiecare dată.

Bazându-ne pe o experiență de peste 20 de ani în domeniul imobiliar și cu o echipă de peste 150 de profesioniști, noi am pornit de la nevoia de a construi locuințe cu prețuri accesibile pentru persoanele cu venituri medii, locuințe care să le îmbunătățească nivelul calității vieții. Investiția nostră a depășit 750 de milioane de euro, având în vedere că momentan construim peste 4 200 de apartamente de vânzare în București, Brașov și Constanța. Scopul nostru este ca până în 2035 să facem disponibile peste 50 000 de apartamente, în cel puțin 5 orașe din România.

Vezi aici prețurile caselor cu grădină

Cartierele care însuflețesc viața

h4l THE VILLAGE, gradina generoasa, pentru cei care își doresc mai mult, apartamente de vânzare București

Însuflețește viața – pe acest concept se bazează promisiunea h4l. Suntem atenți la fiecare detaliu. De aceea, am proiectat fiecare clădire integrând o abordare minimalistă, cu focus pe eficientizarea costurilor și starea de bine pe care o poți avea numai acasă. Cartierele noastre sunt închise, cu acces controlat, pentru  mai multă siguranță, iar mașinile au parcări dedicate fie în subteran, fie la periferia cartierelor pentru a minimiza efectele pe care acestea le au asupra liniștii sau calității aerului. 

Am ales să păstrăm cât mai mult spațiu verde, în ciuda practicii de pe piața imobiliară pentru că vrem ca locatarii șă se bucure pe deplin de timpul petrecut în aer liber. În același timp, apartamentele de vânzare din cartierele h4l au spații dedicate comunității care încurajează socializarea și petrecerea timpului împreună, fapt care contribuie la starea de bine și calitatea crescută a vieții.

La interior, apartamentele de vânzare în București și în România, precum și casele cu grădină, sunt spațioase, dar dimensionate pentru a satisface toate nevoile și bugetele. Am optimizat spațiile astfel încât prin vitraje mari și camere înalte să permitem luminii naturale să pătrundă cât mai mult la interior. La acestea se adaugă fațadele ventilate și izolația cu vată bazaltică ce contribuie la izolarea fonică a clădirii, dar care au o permeabilitate bună la vapori, permițând pereților să respire.  

Apartamente de vânzare sustenabile

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente de vânzare București, apartamente Băneasa, imobiliare București, Cum transformăm orașele în care trăim în locuri în care să iubim mersul pe jos

Am ales să folosim materiale de construcție de înaltă calitate și, mai ales, sustenabile și cu o durată mare de viață. Construim apartamente și case cu grădină având grijă pentru natură, fapt care se reflectă în modul în care dezvoltăm cartierele h4l în armonie cu resursele naturale și mediul înconjurător. În acest fel, grație viziunii pe care o avem, reușim să avem locuințe unde costurile cu întreținerea sunt cu 40% mai mici decât media din România. Reușim să atingem acest nivel pentru că mizăm pe folosirea de soluții inovatoare și eficiente cum ar fi: centrala de cartier, sisteme de ventilație naturală, folosirea vatei bazaltice, lumină naturală, dar și prin folosirea tehnicii 3D-BIM

Toate acestea contribuie la amplificarea stării de bine pe oamenii ce vor locui în aceste spații tind să o atingă.  Locuințele h4l sunt în pas cu tehnologia, fiind integrate cu sisteme smart home pentru reglarea temperaturii, consumului și nu numai. De asemenea, parcările sunt dotate cu sisteme de încărcare pentru mașinile electrice. 

Spre deosebire de procesele greoaie și epuizante de achiziționare a unui apartament de vânzare în București, Brașov sau Constanța, noi am simplificat procedurile de la cumpărare până la managementul post-vânzare a locuinței, ca tu să te bucuri de mai mult timp petrecut cu familia și cei dragi. 

Misiunea h4l este de a îmbunătăți calitatea vieții locatarilor, de a aduce acea stare de bine acasă pentru toate cartierele pe care le dezvoltă, fiind, în același timp, în armonie cu natura. Dezvoltăm case cu grădină și apartamente de vânzare în București, Brașov și Constanța, care respectă promisiunea h4l și care pun în prim plan oamenii și nevoile acestora.

Poți afla mai mult despre cartierele care însuflețesc viața și din articolele dedicate de către presă acestui concept nou în România – home 4 life.

Acest articol există și în limba engleză aiciBest quality/price value – innovation and optimization