Apartamente Floreasca - ce oferte de apartamente există în zona Floreasca și care sunt categoriile de preț

Apartamente proiectate corect - 7 criterii pe care să le ai în vedere atunci când îți cauți un apartament, apartamente Floreasca - alternative

Floreasca este o zonă foarte des căutată de oameni, atunci când vine vorba de achiziția unui apartament, cu toate că prețurile la proprietăți sunt deseori destul de ridicate. Dezvoltatorii imobiliari au fructificat acest aspect prin construcția de noi ansambluri rezidențiale, care să răspundă cererii largi de pe piață.
Majoritatea dintre acestea au facilități incluse în cartiere, pentru ca viața rezidenților să fie ușurată. Pe lângă asta, prețul crește și atunci când apartamentele au vedere către lacul Floreasca și Parcul Verdi.

Tipuri de apartamente Floreasca de pe piața imobiliară

Apartamente Aviatorilor - alternative, h4l MILLENNIUM, h4l HOLBAN, cum pregătim clădirile pentru schimbările climatice, apartamente Floreasca - alternative

De cele mai multe ori, apartamentele noi din această zonă au o arhitectură futuristă, cu compartimentări inedite și terase spațioase cu vedere panoramică. Dacă prețurile pentru un apartament cu două camere pornesc de la 130.000 euro pentru cel cu suprafața disponibilă cea mai mică – 65mp, acestea pot ajunge și la un preț de 370.000 euro pentru cele care ajung până la 100mp. Finisajele sunt exclusiviste, designul elegant, cu suprafețe mari vitrate, luminozitate crescută, apartamentele fiind dotate cu tehnologii smart, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, în raport cu dotările aferente, dar și cu energia din jurul acestei zone exclusiviste. 

Apartamentele cu trei camere au spații și mai largi decât de obicei, cu câte 2 băi spațioase, ori cu spații de birou pentru cei care lucrează de acasă. Potrivite și pentru cuplurile tinere cu un stil de viață dinamic, dar și pentru familiile cu copii, acestea au deseori un preț de pornire de la 270.000 de euro (92mp), dar ajung și la pragul de 530.000 de euro (110mp). Prin urmare, deseori prețurile sunt setate nu doar din perspectiva facilităților și a dotărilor, dar și a unei evaluări subiective a valorii proprietăților. 

Dacă vorbim despre apartamentele vechi de vânzare, adică cele construite începând cu anii 1960, acestea se găsesc la prețuri rezonabile. De exemplu, un apartament renovat de 3 camere cu o suprafață de 70mp, aflat într-un bloc fără risc seismic va costa 150.000 de euro, acesta beneficiind de îmbunătățiri moderne, supraveghere video, fibră optică, finisaje moderne și altele. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor preferă azi locuințele noi ori pe cele pe care le pot renova de la zero. Și cum procesul de renovare al unui apartament vechi poate fi anevoios, este mult mai ofertant pentru unele persoane să aleagă apartamente noi, cu finisaje în culori neutre și simple, îmbogățind spațiile cu designul de interior cu care rezonează. 

Alternative comparabile la apartamente Floreasca în proximitate

Apartamente proiectate corect - 7 criterii pe care să le ai în vedere atunci când îți cauți un apartament, apartamente Floreasca - alternative

Pentru că e foarte greu să te decizi la un apartament din această zonă, care să și fie la un preț corect, dar să și aibă toate facilitățile la care visezi, de multe ori căutarea poate fi epuizantă. Între atât de multe tipuri de construcții, diferențe atât de mari în compartimentare, dimensionare și facilități, devine dificil să faci alegerea corectă. Dacă ceea ce îți dorești se rezumă la apropierea de natură în mijlocul urbanului, acces facil către centrele de interes, un apartament proiectat și construit cu materiale premium și apartenența la un cartier care să-ți răspundă unei game variate de nevoi, ai lua în considerare și alternative ale apartamentelor din Floreasca?

Ei bine, un astfel de exemplu îl reprezintă cartierul h4l MILLENNIUM, care se află la o distanță mică față de cartierul Floreasca, cu facilități comparabile și un raport calitate preț cu mult superior. Fiind parte din filosofia ”însuflețește viața”, acest cartier, alături de celelalte din portofoliul h4l, a luat naștere datorită echipei de oameni care cred în redefinirea standardelor în construcția caselor/apartamentelor în România. Aliniindu-se cu viziunea țărilor din vest, unde primează fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația, cartierul promovează un stil de viață sănătos și apartenența la o comunitate bine închegată.

Toate apartamentele din ansamblu au ieșire din fiecare cameră în terase de minim 10 mp, ferestre cu vitraje generoase, prietenoase cu lumina pe întreaga perioadă a zilei, tehnologii smart de monitorizare și control al consumului de energie, fațadă ventilată și izolație pe bază de materiale naturale. În plus, viziunea sustenabilă h4l a determinat folosirea unor materiale cu impact cât mai scăzut asupra mediului, dar și un focus asupra eficientizării consumului de resurse, fapt ce se traduce prin facturi la energie cu până la 40% mai mici decât media.

Pe de altă parte, integrarea mai multor spații verzi în interiorul cartierului este un avantaj important pentru cei care caută echilibrul între viața personală și cea profesională, între timpul petrecut în interior și cel petrecut la exterior. Pentru un timp de calitate afară, pistele de alergare și de biciclete, spațiile de joacă și de socializare, community center și workoffice, precum și sala de fitness, vor fi motive întemeiate de a ieși din casă, cu toate că și într-un apartament h4l experiența de locuire este inedită. Spațiile generoase, optim compartimentate, complet funcționale, care inspiră minimalism și focus pe esența experiențelor nu fac rabat de la calitatea materialelor folosite în construcție și finisaje, ce pot genera cu ușurință o senzație de eleganță și bun gust.

h4l MILLENNIUM este un cartier pregătit să răspundă oricăror exigențe, fiind proiectat pentru a răspunde nevoii de echilibru în viața trăită în mediul urban. Drumul către armonie poate fi găsit ușor atunci când focusul nostru este acela de a ne însufleți viața, într-un apartament și cartier care răspund celor mai importante nevoi ale noastre.