Apartamente noi București - h4l construiește mai multe cartiere în București

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, București, Pipera, apartamente noi București, case sustenabile, case Floreasca - alternative

Când cauți apartamente noi București, care să-ți fie ”acasă” pentru următoarea perioadă sau pentru toată viața, este uneori dificil să alegi cea mai bună opțiune pentru tine, mai ales când asta presupune stabilirea profilului de apartament care ți se potrivește și alegerea lui dintr-o sumedenie de opțiuni disponibile. Dacă ești hotărât să-ți cumperi o locuință din oferta de apartamente noi București, cel mai important pas pe care trebuie să-l faci este să consulți un ghid pentru a stabili preferințele și filtrele care îți vor contura alegerea. 

Odată ce ai trecut prin acestea și ai făcut o listă prin care ai restrâns filtrele căutării tale, stabilind un buget, zona vizată și tipul de casă/apartament pe care ți-l dorești, poți trece la următoarea etapă, având grijă să verifici următoarele aspecte:

  • Imobilul să fie parte dintr-un cartier care va îmbunătăți considerabil calitatea vieții, ca rezultatul al unei viziuni atente cu mediul și care pune preț pe resursele naturale, construind astfel clădiri durabile și rezistente în timp.
  • Apartamentul sau casa aleasă să fie un spațiu care influențează starea de bine și sănătatea, de preferat cu vitraje generoase, compartimentare eficientă, fără spații inutilizabile;
  • Viitoarea locuință să-ți dea voie să iei mai des contact cu aerul și vremea de afară, fără să pleci de acasă, fie printr-o terasă deschisă, fie printr-o grădină proprie
  • Tehnologiile de proiectare și construcție, precum și materialele folosite sunt calitative, apartamentele din cartierul ales fiind locuințe pregătite să fie smart homes și să răspundă preocupărilor legate de eficientizarea consumului de resurse.
  • Cartierul ales are în componența sau proximitatea sa spații verzi, de recreere și agrement sau destinate întâlnirii membrilor din comunitatea de locatari.
  • Acesta beneficiază de spații dedicate, zone comerciale, de workoffice și sală de sport care să îndeplinească cele mai importante nevoi ale rezidenților. 
  • Grădinița, amplasamentul într-o zonă cu multiple opțiuni educaționale și culturale vor fi considerate un plus.
  • Zona oferă acces facil către unități sanitare, locuri de muncă sau centre de business, pentru ca tu să nu petreci prea mult timp în trafic de acasă până la serviciu și invers. 

 

Acestea sunt doar câteva idei care te ajută să răspunzi la cele mai importante curiozități legate de apartamente noi București și despre facilitățile pe care cartierele din care acestea fac parte ți le vor pune la dispoziție. Preferințele personale și dorința ta de a locui într-o casă/ într-un apartament în care viața ta să se însuflețească se vor agăța de un singur scop: bucuria de a trăi în prezent. 

 

h4l MILLENNIUM, drumul spre armonie, Bucuresti, randare exterioară, apartamente Aviației, penthouse București, apartamente noi București
Apartamente noi București

Apartamente noi București - misiunea h4l

h4l și-a asumat misiunea de a redefini modul în care se construiesc casele și apartamentele în România, preluând modelul țărilor de vest, în care primează crearea unor spații de locuit în care locatarii să se simtă fericiți și protejați. În același timp, cu accent pe sustenabilitate, eficientizarea costurilor și inovație, locuințele h4l mută focusul pe calitatea vieții, confort și microclimat sănătos.

Astfel, h4l construiește cartiere în care vei începe să trăiești conștient, să te bucuri de viață și de confortul special creat pentru tine, cea mai importantă componentă a acestei viziuni. Cei 3 piloni care guvernează experiența premium de locuire în cartierele h4l sunt însuflețește viața, mai mult verde și eficiența/transparența/inovația.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, penthouse de vânzare Bucururești, apartamente noi București
Apartamente noi București

Apartamente noi București - promisiunea h4l

Viața este însuflețită atunci când este trăită într-un spațiu cu care rezonezi, cu o arhitectură modernă, în care te simți acasă, iubit și prețuit. Spațiile generoase, cu o înălțime optimă, cu vitraje mari, fac parte din clădiri orientate corect în spațiu și care sunt dotate cu cele mai eficiente tehnologii, pentru un confort termic optim, indiferent de anotimp. Fațada ventilată, izolația termică cu vată bazaltică, pereții groși și buna antifonare între etaje, vor contribui la crearea unui spațiu în care relaxarea, liniștea și petrecerea timpului de calitate dau viață conceptului de ”home 4(for) life”.

În aceeași măsură, mai mult verde se traduce atât prin experiența unei terase sau grădini proprii, către care să ieși din fiecare cameră componentă (sau doar din camerele de la parter, cum se întâmplă în cazul caselor din cartierul h4l THE VILLAGE), precum și deschiderea către spații dedicate în interiorul cartierelor. Pe lângă spațiile indoor destinate muncii de birou (work-office gratuit), cumpărăturilor, activității fizice (sala fitness), grădiniță, aceste apartamente noi București din cartierele h4l au în proximitate spații special amenajate pentru recreere (pentru copii, dar și pentru adulți) promenadă, piste de biciclete, peste 33% din suprafața acestora fiind formate din spații verzi.

Inovația, eficiența și transparența sunt vizibile prin intermediul tehnologiilor folosite încă din stadiul de proiectare, punându-se accent pe sustenabilitate, pe eficiența energetică și pe diminuarea risipei, atât în ce privește materialele de construcție calitative și durabile, cât și consumul de resurse naturale. Cartierele h4l sunt pregătite să devină smart homes, cu capacități inteligente de reglare a consumului, dar și cu locuri de parcare cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Prețul corect, comunicarea transparentă și serviciile post-vânzare optime sunt niște caracteristici importante ale viziunii h4l în cadrul cartierelor.

Cu scopul de a multiplica în cât mai multe orașe din țară acest model de locuire care însuflețește viața, în căutarea ta de apartamente noi București vei găsi deja 5 cartiere h4l în dezvoltare. Trei dintre acestea se află într-un stadiu destul de avansat, h4l THE VILLAGE(cartier de case cu grădină, lacul Șaulei, Pipera Plaza) sau h4l MILLENNIUM (cartier de apartamente, zona Bucharest Business District), h4l HOLBAN (cartier de apartamente, zona mall Băneasa). Dacă îți dorești să trăiești în capitală, dar să te bucuri de natură și de un acasă care să te reprezinte, poți alege cu inima locuința care ți se potrivește cel mai mult!

Acest articol există și în limba engleză aiciNew apartments Bucharest – h4l is building several neighborhoods in Bucharest