Case de vânzare Corbeanca

h4l THE VILLAGE, case cu grădină, case pipera, pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, case de vânzare Corbeanca

Despre zona Corbeanca și casele disponibile

Comuna Corbeanca este o zonă foarte căutată de case din proximitatea Bucureștiului. Aceasta se află în partea de nord a județului Ilfov pe malurile râului Cociovaliștea, care izvorăște din vestul comunei în pădurea Valea Mocanului. Poate fi ușor de înțeles de ce tot mai mulți bucureșteni sunt atrași de acest loc, întrucât este o zonă înconjurată de natură, poziționată ceva mai departe de zgomotul etern al capitalei. Cu mai multă liniște, aer mai curat și mai multe posibilități de a petrece timpul în aer liber, Corbeanca pare a fi o cale bună de a evada din București. În același timp, tocmai pentru că nu te rupi total de capitală și rămâi în conexiune cu lucrurile care te leagă de București (job, servicii medicale, educație, divertisment etc), a-ți construi o nouă viață în case de vânzare Corbeanca pare a fi o variantă destul de bună.

Prin comună trece șoseaua județeană DJ101, care o leagă spre vest de Buftea, și spre est de Balotești, Moara Vlăsiei și mai departe în județul Ialomița de Fierbinți-Târg și Jilavele. Acest lucru înseamnă că traficul va fi, de obicei, aglomerat, având în vedere că drumurile care traversează comuna sunt destul de circulate. Asta presupune faptul că, dacă lucrezi în București, vei avea nevoie de multă răbdare, dar și de timp în plus de petrecut în mașină, dus-întors, dimineața și seara, pentru a ajunge din zona de case de vânzare Corbeanca la job și de la job acasă.

O bună alternativă la case de vânzare Corbeanca pentru tine ar fi să alegi o casă cu grădină privată, amplasată într-un cartier cu mai mult verde, apropiat de cadre naturale îmbietoare și care să-ți ofere și posibilitatea să fii în interiorul orașului. Pare imposibil, nu? Sigur te gândești că o astfel de variantă te-ar costa o avere și că ar fi vorba fie de o vilă exclusivistă, fie de un penthouse cu vedere panoramică asupra orașului. 

h4l îți propune un cartier de case amplasat în Pipera, într-o zonă verde și liniștită, pe malul Lacului Șaulei, ca o alternativă la case de vânzare Corbeanca. Pe o suprafață de teren generoasă, 270 000 mp, se vor construi 1136 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 148 de case de tipul TOWNHOUSE (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp, cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium. Aici vei putea experimenta o viață mai bună în oraș, mai ales că viziunea h4l este conturată pe 3 direcții importante: însuflețește viața, mai mult verde și eficiență/transparență/inovație

h4l THE VILLAGE, case cu grădină, case pipera, pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, case de vânzare Corbeanca, amenajarea grădinii
Case de vânzare Corbeanca - alternativa h4l THE VILLAGE

Case de vânzare Corbeanca - alternativa h4l

În cartierul h4l THE VILLAGE, viața ți se va însufleți în interiorul unor spații care împrumută cele mai bune caracteristici de la apartament și de la casă, creând niște compartimentări care aduc în centrul lor confortul, fluiditatea și minimalismul. Acest lucru este posibil prin intermediul unei arhitecturi moderne, care integrează camere înalte și funcționale, ferestre cu vitraje generoase din spatele cărora poți privi spre grădină, fără spații inutilizabile. În plus, bucătăria închisă și livingul au ieșire spre grădină. Cartierul este închis, cu acces controlat, sigur pentru copii, cu multe spații dedicate care includ: grădiniță, work office gratuit, zone sociale, sală de fitness, centre comerciale și multe altele, pentru ca tu să simți că ai tot ce îți trebuie la îndemână.

Casele sunt prevăzute cu tehnologii smart, menite să crească starea de bine și confortul acasă. În plus, densitatea este mica, iar regimul de înălțime este foarte redus, practic mai mult de 500 de copacii vor fi mai înalți decât clădirile din cartier. Aici vei simți că vei avea parte de mai mult verde, 33% din suprafața cartierului fiind dedicată spațiilor verzi. Alături de pistele de bicicletă, pista de alergare pe 3km și promenadă publică în zona lacului pe o lungime de 600m, vei fi încurajat să petreci cât mai mult timp afară, în natură.

Eficiența se traduce în utilizarea unor tehnologii care sunt menite să-ți aducă un confort termic crescut la interior, dar care să nu facă abuz de resurse naturale. Clădirile h4l au pereți groși din cărămidă, fațadă ventilată și centrală de cartier. Acestea, împreună cu vitrajele generoase, care fac ca locuințele să se bucure de lumină naturală și căldură de la soare pe întreaga durată a zilei, vor duce la obținerea unor facturi la energie și încălzire cu până la 40% mai mici. Transparența se referă la prețuri corecte, obținute prin raportarea la uzul de materiale și resurse și la spațiul folosit, procese post-vânzare optime și simplificate și soluționarea oricăror întrebări și cerințe pe care le-ai putea avea. Inovația constă în faptul că modelul de proiectare folosit, 3D – BIM, permite ca toate echipele să lucreze într-un sistem informatic comun, totul fiind optimizat, riscurile aferente proiectării fiind aproape nule.

Prin urmare, în locul acelor case de vânzare Corbeanca, la care ajungi traversând Bucureștiul și stând mult timp în trafic și în mașină, poți alege una din casele din cadrul h4l THE VILLAGE, care îți poate oferi mult mai multe facilități decât o locuință în afara Bucureștiului. Cântărește opțiunile, alege cu sufletul și te așteptăm să cercetezi ansamblul h4l, care îți va oferi o experiență de locuit inedită.

Acest articol există și în limba engleză aiciHouses for sale Corbeanca