Case de vânzare Ilfov - pentru cei care își doresc mai mult

Randare interior apartament 4.5, h4l THE VILLAGE, case de vânzare Ilfov

Când locuiești și lucrezi în București, cunoști ritmul alert al vieții și ai vrea să te deconectezi de la el cât mai des cu putință, pentru a-i face față eficient. O casă în București, într-o zonă retrasă, aproape de natură, dar totuși cu acces rapid către zonele tale de interes este o idee grozavă, mai ales când te gândești la serile de vară pe care le-ai putea petrece comod și relaxant, în propria ta grădină.

În zonele de case de vânzare Ilfov, prețurile ating deseori praguri exclusiviste, deși condițiile pe care le oferă nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Cele mai multe case, din zona de nord a Bucureștiului, de exemplu, fac parte din cartiere cu o infrastructură slab dezvoltată și care sunt de sine stătătoare, individuale. Pe lângă faptul că par destul de izolate de capitală și petreci mult timp pe drum dus-întors, de multe ori locuințele noi din aceste zonă sunt construite pe repede-înainte. Multe dintre acestea încă nu sunt racordate la utilități, cumpărătorii bazându-se pe promisiunea dezvoltatorilor de a le racorda casele la utilități imediat după cumpărare. Această atitudine este de înțeles, pentru că foarte mulți oameni își doresc să se așeze la casa lor și să se bucure de liniște, libertate și intimitate. Totuși, pentru a evita luarea unei decizii pripite, este important să iei în calcul și alte variante de case de vânzare Ilfov, care îți pot oferi mult mai mult, însuflețindu-ți viața.

Case de vânzare Ilfov construite responsabil

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, randare exterioară, case de vânzare Ilfov
h4l THE VILLAGE - case de vânzare Ilfov

Casele din cartierul h4l THE VILLAGE sunt construite tocmai în ideea de a răspunde unui spectru larg de nevoi, cerințe și nemulțumiri, apărute în cadrul achiziționării unei case în București. Echipa de oameni din spatele mișcării h4l crede în redefinirea standardelor în construcția caselor/apartamentelor în România și în alinierea cu viziunea țărilor din vest, unde primează fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. De asemenea, prin regândirea modului în care se construiesc locuințe în zonele urbane din România, se mută astfel focusul pe calitatea vieții, fără a face compromisuri de niciun fel.

Cea mai importantă componentă din cartierul cu case de vânzare Ilfov o reprezintă chiar locatarii, pentru că în serviciul lor și al stării lor de bine h4l a creat case complet funcționale, sustenabile și confortabile, care preiau cele mai bune elemente de la un apartament și de la o casă. Spațiile generoase, atent gândite pentru ca forma lor să-și îndeplinească funcția, vitrajele mari, accesul către terasă din camerele de la etaj și deschiderea către propria grădină la parter, pun accent pe petrecerea unui timp plin de însemnătate, și la interior și la exterior.

Orientarea cartierului cu case de vânzare Ilfov, izolația termică din vată bazaltică, ferestrele mari, fațada ventilată, centrala de cartier și tehnologiile de reglare a consumului, oferă o nouă perspectivă asupra confortului termic, dar și a eficientizării costurilor, cu 40% mai mici în aceste condiții. Pe lângă climatul sănătos din interiorul locuinței, dat de lumina naturală pe durata întregii zile, un nivel optim de ventilație și de umiditate, casele h4l sunt oaze de relaxare, mai ales că sunt încadrate în cartiere verzi.

Case de vânzare Ilfov într-un cartier cu 33% din suprafață ocupată de spații verzi

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, randare exterioară, case de vânzare București
h4l THE VILLAGE - case de vânzare Ilfov

Te vei bucura de un spațiu optimizat și bine compartimentat, exact ca în cazul unui apartament, dar vei avea parte și de propria grădină, pe care ești liber s-o amenajezi cum dorești. Mai mult, vei avea acces la o serie de spații verzi și grădini dedicate, atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și zone comerciale, community center, sală de fitness și workoffice gratuit – toate acestea în proximitatea casei tale cu curte proprie.

Casele din h4l THE VILLAGE au vedere și deschidere către malul Lacului Șaulei, cu o promenadă care să-ți inspire liniște, dragoste de natură și de frumos. În completarea acestor avantaje, ce țin de dotări, facilități și un nivel de locuire premium, te vei conecta la o comunitate care împărtășește aceleași valori și idealuri cu tine, având și mai multe motive să ieși, atât pentru natură, cât și pentru socializare.

În altă ordine de idei, vei plăti un preț corect pentru toate beneficiile, întrucât, încă de la faza de proiectare, echipa h4l a dorit să eficientizeze costurile pe materiale, folosind un program de modelare 3D care să calculeze cantitatea exactă de elemente necesare în construcție. Așadar, zona de nord a Bucureștiului, viziunea unică asupra stării de bine a rezidenților, materialele și construcțiile premium, spațiile care integrează casa și grădina într-un microclimat deosebit, fac din aceste case de vânzare Ilfov ocazia perfectă de a-ți însufleți viața.

h4l THE VILLAGE este promisiunea unui cartier care îți va schimba perspectiva asupra locuirii în București, oferindu-ți posibilitatea să iubești și mai mult acest loc și să-l prețuiești pentru tot ceea îți pune la dispoziție. h4l este o întreagă filosofie de viață fără de care nu vei mai vrea vreodată să trăiești.

Acest articol există și în limba engleză aiciIlfov houses for sale – for those who want more