Case Floreasca - bucuria de a locui la casă, aproape de Parcul Floreasca, într-o zonă liniștită din București

h4l THE VILLAGE, casă cu grădină, model 4.5, Pentru cei care își doresc mai mult, pe malul Lacului Șaulei, case Floreasca - alternative

Cartierul Floreasca din București este un loc în care mulți dintre noi ne-am dori să locuim, măcar pentru a ne bucura de liniștea și zonele verzi de care acesta este înconjurat. 

Cunoscut pentru zona sa rezidențială exclusivistă, acesta include numeroase vile și apartamente de lux, în cartier se aflându-se și Parcul Floreasca, unul dintre cele mai mari parcuri din București. Acesta oferă o serie de facilități sportive și de agrement, terenuri de tenis, de fotbal și de baschet, precum și promenade și piste de bicicliști sau de alergat. Zona este populată de multe restaurante, cafenele și magazine de lux. 

Pe de altă parte, aici se află și lacul artificial cu același nume, având o suprafață de aproximativ 70 de hectare, oferind o panoramă deosebită asupra locului. În zona lacului poți accesa facilități pentru sporturi nautice, cum ar fi canotajul, dar poți testa și pescuitul sportiv, lacul Floreasca fiind o destinație populară pentru această activitate.

Traiul în cartierul de case Floreasca

h4l THE VILLAGE, casă cu grădină, model 3.14, Pentru cei care își doresc mai mult, pe malul Lacului Șaulei, case Floreasca - alternative

Numai plimbându-ne în zona de case din Cartierul Floreasca vom observa locuințe mari, elegante și luxoase, cu grădini și curți îngrijite. Cele mai multe dintre ele sunt construite într-un stil modern, cu o arhitectură contemporană și finisaje de înaltă calitate. Mulți proprietari își personalizează casele cu grădini frumoase și amenajări interioare rafinate. Străzile sunt liniștite, pline de arbori și cu multe spații verzi, care oferă un aer de liniște și intimitate. Prin urmare, acest cartier adună la un loc o serie de caracteristici despre care mulți bucureșteni ar vrea să le fie nelipsite, în căutarea locuinței potrivite. Totuși, prețurile proprietăților din această zonă sunt în general ridicate și, chiar dacă oferă o calitate a vieții foarte înaltă, cu multe facilități, acestea sunt deseori inaccesibile pentru clasa de mijloc, de exemplu.

De exemplu, prețurile la casele din zona Floreasca încep deseori de la suma de jumătate de milion de euro, ajungând, în funcție de numărul de camere, calitatea de lux a finisajelor și curțile spațioase, la sume de peste 1 milion și jumătate de euro. În plus, gradul de personalizare a casei, accesul la facilități, infrastructura și gradul de exclusivitate al zonei sunt factori decidenți în evaluarea prețului. Este bine de știut că multe case din Floreasca sunt construite în perioade diferite, deci vechimea lor variază, la fel și stilul arhitectural. Chiar dacă o parte dintre acestea au fost înlocuite cu blocuri de locuințe, în această zonă dezvoltatorii continuă să construiască proprietăți rezidențiale de lux.

Pe de altă parte, deși sunt deosebit de atractive, aceste case necesită un nivel înalt de întreținere. Practic, pentru că interioarele caselor din acest cartier sunt extravagante, cu spații largi, camere foarte înalte, costurile la încălzire sau energie, mentenanță și reparații sunt uriașe. Cu toate acestea, înainte de a achiziționa o astfel de casă, chiar dacă vine la pachet cu numeroase avantaje, este necesar să te gândești și la costurile pe care aceasta le implică, pe termen lung.

Fără prea multe sacrificii și cheltuieli exagerate, poți găsi alternative de case ofertante în proximitatea acestei zone, fără a-ți refuza o locuință confortabilă, construită cu materiale și finisaje premium, grădină proprie și acces către un cadru natural care să te inspire. h4l a construit un cartier de case cu grădină proprie, care îmbină cu succes punctele forte ale unui apartament cu cele ale unei case, amplasate într-o zonă foarte frumoasă, pe malul Lacului Șaulei, cu o priveliște de care nu te vei sătura.

Cartierul h4l THE VILLAGE, o alternativă cu multiple avantaje

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life

Aflat în Pipera, într-o zonă verde, h4l THE VILLAGE se desfășoară pe o suprafață de teren generoasă, 270 000 mp, în care vor fi construi 1136 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 148 de case de tipul TOWNHOUSE (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România. Acest cartier are un aspect unitar, modern și inovator, având facilități multiple pentru petrecerea timpului într-un mod calitativ: spații verzi (85 000 mp din întreaga suprafață a cartierului), locuri de joacă și spații de socializare (sală de fitness, workoffice gratuit, community center, supermarket etc).

Arhitectura este modernă, construită în jurul conceptului – însuflețește viața, toate locuințele având spații generoase și bine optimizate. Spre grădină sunt prevăzute zone vitrate de mari dimensiuni, toate camerele de la parter având ieșire spre grădină, iar cele de la etaj fiind dotate cu terase. Fiind un cartier care are pune în valoare sustenabilitatea, inovația și eficiența, tehnologiile smart și dotările pentru eficientizarea costurilor de care beneficiază casele din h4l THE VILLAGE sunt menite să crească starea de bine și confortul acasă.

Poți face o investiție inteligentă alegănd să locuiești într-un cartier nou, dar construit din grijă față de mediul înconjurător și cu focus pe creșterea calității vieții în mediul urban. Comparabil cu cartierul Floreasca, te poți bucura de o zonă în care mai mult de 500 de copacii vor fi mai înalți decât clădirile din cartier, unde predomină liniștea, vederea asupra lacului fiind relaxantă. În plus, prețul pentru o astfel de casă este corect, iar tu vei știi că ai cumpărat o locuință ce nu-ți va genera costuri exorbitante pe termen lung, ci dimpotrivă, vei salva considerabil bugetul la utilități, bucurându-te de o viață confortabilă, cu accent pe lucrurile esențiale, care aduc armonie în rutina zilnică.