h4l câștigă premiul Romanain Property Awards

RPA award web badge 2022 2023
h4l câștigă premiul Romanian Property Awards

h4l câștigă premiul Romanian Property Awards – Residential Large Scale Development

În cadrul evenimentului Romanian Property Awards, ce a avut loc recent, h4l a fost onorată cu premiul Residential Large Scale Development pentru cartierul h4l THE VILLAGE. Această recunoaștere remarcabilă a confirmat angajamentul ferm al h4l de a furniza soluții inovatoare și de calitate în domeniul imobiliar.

Unul dintre factorii cheie care au dus la succesul și recunoașterea h4l este angajamentul nostru față de sustenabilitate. Într-o eră în care mediul înconjurător se confruntă cu numeroase provocări, am adoptat practici inovatoare de construcție, utilizând tehnologii și materiale prietenoase cu mediul, cu durată de viață mare, pentru a reduce amprenta de carbon și a conserva resursele naturale.

International Property Awards

Cu o tradiție de 30 de ani, premiile International Property Awards sunt deschise profesioniștilor din industria imobiliară rezidențială și comercială din întreaga lume. Aceste premii celebrează cel mai înalt nivel de realizare al companiilor din toate sectoarele industriei imobiliare. Un premiu International Property Award reprezintă o marcă de excelență recunoscută în întreaga lume.

Cu o largă recunoaștere și prestigiu, premiile International Property Award atrag participanți din diverse țări, fie că sunt dezvoltatori imobiliari, agenți imobiliari, arhitecți sau consultanți în domeniul imobiliar. Aceste premii oferă o platformă unică pentru a-și demonstra abilitățile, creativitatea și excelența într-un cadru internațional, reprezentând o oportunitate de a-și consolida reputația și credibilitatea în domeniu.

Prin participarea la aceste premii, profesioniștii din industria imobiliară au șansa de a primi recunoaștere la nivel global pentru realizările lor excepționale și proiectele inovatoare.

Romanian Property Awards

Fiind deja cea mai importantă platformă integrată de comunicare în real estate din România, Investing Property a obținut licența Investing Property Awards oficial în țara noastră în noiembrie 2022. 

Romanian Property Awards reprezintă un prestigios eveniment anual care are ca scop să recunoască și să recompenseze excelența în industria imobiliară din România. Aceste premii reprezintă o oportunitate pentru companii, dezvoltatori imobiliari, agenți imobiliari, arhitecți și alte entități din domeniul imobiliar să își prezinte proiectele de succes, inovațiile și contribuțiile lor semnificative la dezvoltarea pieței imobiliare din țară.

Romanian Property Awards fac parte din cadrul competiției internaționale mai largi – International Property Awards, care recunoaște excelența în domeniul imobiliar la nivel global, incluzând premii pentru regiuni precum Europa, Asia, Africa, America de Nord și Sud, Orientul Mijlociu și altele.

Juriul Romanian Property Awards

Juriul Romanian Property Awards este alcătuit din experți de elită din industria imobiliară, care evaluează proiectele și companiile înscrise pe baza unor criterii riguroase, cum ar fi designul, calitatea construcțiilor, sustenabilitatea, inovația, eficiența energetică și impactul asupra comunității.

Panelul de jurați însumează peste 100 de persoane din diverse domenii conexe domeniului imobiliar și are 6 co-președinți:

  • Fawaz Alharabi – Directorul de planificare urbană, Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită
  • Barker Rhian – Director de design, contabil design
  • Matt Gaskin – Director School of Architecture Oxford Brookes University
  • Niall Healey – Director general Healy Cornelius Design Consultancy
  • Fei Gu – Director general adjunct al Sunac Shanghai Regional Group
  • Ilker Hussein – Director corporativ pentru proiecte globale ROCA Group

Premiul Romanian Property Awards vine ca o recunoaștere binemeritată pentru eforturile depuse de echipa h4l în a revoluționa piața imobiliară din România. Este o dovadă a profesionalismului și angajamentului nostru de a crea locuințe destinate middle class (având un preț accesibil), menite să facă viața mai frumoasă, mai bună, mai confortabilă fiecărui locatar. 

Acest articol există și în limba engleză aicih4l wins the Romanian Property Awards