Penthouse București - Viața e frumoasă când alegi cel mai bun loc în care să locuiești

h4l MILLENNIUM, drumul spre armonie, Bucuresti, randare exterioară, apartamente 3 camere București, penthouse București, penthouse de vanzare bucuresti

Un penthouse este o unitate de locuit premium, de obicei situată la ultimul nivel al unui imobil sau pe acoperișul acestuia. Acest tip de locuință poate oferi o vedere panoramică asupra orașului și poate include caracteristici de lux, cum ar fi o terasă mare, o piscină privată sau o grădină. De obicei, penthouse-urile au costuri mai ridicate decât alte unități de locuit din același imobil, deoarece oferă o locație de top și facilități de lux. Pe de altă parte, în ziua de azi este considerat un penthouse și o locuință care se întinde pe mai multe etaje și care are acces, vedere și deschidere către o un cadru natural unic în zona în care este amplasat.

Puncte de diferențiere penthouse București și alte tipuri de locuințe

h4l THE VILLAGE, case cu grădină, case pipera, pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, case pipera, penthouse București

Un penthouse București se diferențiază de alte tipuri de locuințe, oferind o experiență de locuit deosebită prin mai multe elemente pentru care deseori acestea câștigă teren în alegerile oamenilor. Un prim astfel de aspect ar fi vederea panoramică asupra orașului ori asupra unui cadru natural, întrucât oamenii au nevoie să-și odihnească privirea pe imagini care să-i încarce pozitiv și care să-i deconecteze ușor de la situațiile stresante din viața de zi cu zi. În plus, cercetările arată că, dacă putem urmări evoluția vremii și vedem schimbările sezoniere cu ajutorul unor vederi panoramice deosebite, ne vom simți mai bine și ne vom stresa mai puțin.

Spațiul suplimentar pe care un penthouse îl prezintă va face locuirea mai confortabilă, întrucât oamenii se simt mai liberi, mai puțini încorsetați de limitările compartimentării unui apartament obișnuit. În acest sens, ei pot experimenta mai ușor cu designul și finisajele cu care rezonează și vor simți mai mult că locuința este despre ei și despre ce îi face să transforme acel spațiu în acasă. Deseori, finisajele unui penthouse sunt de înaltă calitate, iar materialele din care este construit sunt rezistente, durabile și calitative. Acestea vor îmbunătăți vizibil atât aspectul casei, cât și experiența de locuire.

Un penthouse București înseamnă și acces la facilități exclusive. Practic, ori în incinta sa se regăsește o piscină, o grădină ori un teren de sport, ori acesta face parte dintr-un cartier cu multiple zone dedicate. Fie că vorbim de săli de fitness, workoffice, spații verzi, zone comerciale, grădiniță ori alte astfel de modalități de petrecere a timpului, un penthouse vine întotdeauna cu un pachet extra de facilități premium.

Acest tip de locuință va asigura și o siguranță îmbunătățită, adică sisteme de securitate avansate ori apartenența la un cartier închis, sigur, cu acces controlat. În aceeași măsură, proximitatea față de servicii, centrul de business, oportunități educaționale, de agrement ori divertisment sunt deseori un punct de diferențiere puternic în poziționarea unui penthouse în topul preferințelor celor care îți caută o locuință nouă. Deplasarea de la penthouse până la centrele de interes din oraș trebuie să se facă ușor și acesta să nu fie izolat complet.

Penthouse București la prețuri corecte și accesibile

h4l MILLENNIUM, drumul spre armonie, Bucuresti, randare exterioară, apartamente Aviației, penthouse București, apartamente noi București

De obicei prețul unui penthouse București este ridicat, se adresează unei categorii exclusiviste de oameni, cu venituri foarte mari. Cu toate acestea, este important să urmărești acei dezvoltatori care îți prezintă transparent toate beneficiile și implicațiile accesării unui penthouse din portofoliul său.

Pentru că prețul este un aspect deosebit de important, este recomandat să cercetezi felul în care a fost construită clădirea, principiile după care este ghidat nivelul de locuire, viziunea și valorile din cadrul proiectului. Mai apoi, programele de modelare, materialele folosite și felul în care viziunea este reflectată în cadrul construcției trebuie să traducă aceste aspecte și ele să fie ușor vizibile în proiectul final.

De exemplu, h4l este un dezvoltator care crede în redefinirea standardelor în construcția caselor/apartamentelor în România și alinierea cu viziunea țărilor din vest, unde primează – fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. În cadrul cartierelor dezvoltate de h4l calitatea vieții este în prim plan, oferind condiții de locuire premium, de tip penthouse în cadrul cartierelor sale, cum ar fi h4l THE VILLAGE și h4l MILLENNIUM. Cu toate acestea, prețurile la casele cu grădină pe un etaj sau două ori ultimul nivel din blocurile de apartamente sunt corecte și adaptate strict la resursele care s-au folosit în proiectare și construcție, fără a rezulta prețuri ”umflate”.

Prin programul de modelare 3D folosit, toate clădirile h4l adaptează prețul la consumul exact de materiale și la nevoile de pe șantier. În plus, prin standardizare (materiale de calitate superioară în fiecare etapă de proiectare/construcție) și achiziție în cantități mari (pentru că se lucrează simultan la mai multe cartiere deodată) duc la un consum eficientizat de resurse și la evitarea risipei ori a unei oferte de preț inechitabile și supraevaluate.

Cele trei direcții care îi garantează valoarea, dar și sentimentul de împlinire pe care locatarii îl trăiesc în sânul cartierelor h4l sunt: 

însuflețește viața prin creşterea calităţii acesteia acasă: aşezare spațială și orientare optimă față de lumina soarelui, spaţii vitrate mari, zona verde generoasă, cartier închis, sigur pentru copii, parcare subterană (fără maşini în zonele verzi), spaţii pentru viaţa socială, focus pe siguranţă şi pe confort 

mai mult verde pentru că 33% din spațiul cartierelor este destinat zonelor verzi, grădinilor interioare, unde tu poţi să te relaxezi și să ai parte de liniște, iar copiii se pot juca în siguranță. 

eficiență/ inovaţie/ transparență prin intermediul cunoașterii tuturor nevoilor tale, dar și unei serii de soluţii inovatoare în România, care simplifică toate procesele – informarea, cumpărarea, comunicarea,  serviciile post-vânzare. 

Prin urmare, h4l îți pune la dispoziție penthouse-uri la prețuri corecte, cu accent pe funcționalitate, eficiență energetică, design bioclimatic și respect față de mediul înconjurător, pentru a găsi drumul spre armonie.

Acest articol există și în limba engleză aiciBucharest penthouse – Life is beautiful when you choose the best place to live