Tâmplărie PVC Schuco - informații generale

h4l WEST GARDEN BRAȘOV, h4l, home 4 life, cartierul care însuflețește viața, tâmplărie PVC

Eficiență, inovație și transparență este una dintre cele trei direcții care stau la baza crezului h4l. Construim case și apartamente care sunt eficiente energetic pentru a putea scădea costul facturilor cu până la 40% față de media din România și pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de casa care însuflețește viața. Pentru a optimiza casele și apartamentele h4l și pentru a crește eficiența acestora, colaborăm cu producători de top și furnizori de renume, așa cum am făcut și în cazul tâmplăriei, unde am ales soluția oferită de Schuco – tâmplărie PVC cu geam tripan.

Tâmplărie PVC de calitate germană

h4l WEST GARDEN BRAȘOV, h4l, home 4 life, cartierul care însuflețește viața, tâmplărie PVC Schuco

Unul dintre motivele pentru care am ales să folosim soluții de la Schuco este faptul că aceștia folosesc o tehnologie revoluționară în ceea ce privește garnitura de etanșare. Astfel, ”garnitura de etanşare rămâne moale şi elastică în zona sensibilă de colţ, chiar după sudură” (Schuco). Construită din materiale durabile și ecologice, această garnitură permite ca zonele de colț să rămână etanșe chiar și după procesul de sudură. De asemenea, durata mare de viață, rezistența la razele UV și schimbările de temperatură, fac ca această garnitură să fie soluția ideală pentru o casă eficientă energetic.

Tâmplărie PVC Schuco pentru o izolație optimă

Având un profil PVC cu 7 camere, tâmplăria Schuco asigură, pe lângă o izolație termică foarte bună, și izolație fonică de calitate înaltă chiar și în cazul zonelor cu vitraje mari. Astfel, pentru casele și apartamentele h4l putem asigura zone vitrate mari care permit luminii naturale să pătrundă înăuntru, păstrând în același timp o temperatură constantă și o izolație termică și fonică optime.

În componența unei tâmplării Schuco intră, pe lângă profilul de PVC cu 7 camere cu izolație termică și garnitura de etanșeizare, un sistem format din trei foi de sticlă cu două camere de izolare termică și fonică. Pentru a crește randamentul sistemului de tâmplărie, pe foile de sticlă din afară și din interior au fost aplicate folii speciale pentru izolare termică.

Acest articol există și în limba engleză aiciSchuco PVC joinery – general information