Vile de vânzare București - Eficiență, inovație, transparență - h4l The VILLAGE

h4l THE VILLAGE, București, Pipera, Pentru cei care își doresc mai mult, vile de vânzare București, case de vânzare Voluntari, dezvoltator imobiliar

Vine un moment în care vrem ca viața să se așeze mai lin, în care aglomerația și zgomotul orașului nu ne mai aduc satisfacția pe care o simțeam în studenție sau după ce ne-am luat primul nostru job. Învățând mai apoi pe de rost muzica orașului și înțelegând că e în regulă să dansăm pe ea atunci când chiar avem nevoie, am început să ne dorim să mai încetinim pasul și să vrem să ne bucurăm tot mai des de liniște și de natură.

Orașul îl iubim în continuare, este centrul tuturor oportunităților noastre de învățare, de divertisment și agrement, pe lângă celelalte servicii de care nu ne putem lipsi și datorită cărora ne simțim în siguranță. Cum ar fi însă, dacă am descoperi un loc în care să ne putem bucura și de beneficiile urbanului, dar și de privilegiul de a trăi într-un cartier care să pună accent pe valorile cu care rezonăm cel mai mult?

h4l vine în întâmpinarea noastră, proiectând și construind case și apartamente care se aliniază cu viziunea țărilor din vest, unde primează fericirea locatarilor, punând în același timp accent pe sustenabilitate și pe inovație. Astfel, regândind modul în care se construiesc locuințe în România, se mută focusul pe calitatea vieții locatarilor, care devin cea mai importantă componentă în acest proces.

De ce să alegem să locuim în vile de vânzare București

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, pe malul Lacului Șaulei, harta, București, vile de vânzare București, chirie București
Vile de vânzare București - h4l THE VILLAGE

Dacă ne dorim să rămânem în contact cu toate lucrurile care ne aduc împlinire în oraș, dar să avem spațiu și pentru relaxare, timp de calitate cu cei dragi și mai multă conexiune cu natura, atunci alegerea unei vile de vânzare București poate fi o soluție optimă pentru noi. Și când spunem vilă, nu ne referim la acele construcții somptuoase și exclusiviste, pe care numai oamenii cu venituri foarte mari le pot accesa.

h4l THE VILLAGE este un cartier de case cu grădină, care împrumută caracteristicile unui apartament și ale unei case, acestea fiind compartimentate optim și cu aceleași particularități cunoscute ale unei vile de vânzare București: dispunerea pe mai multe niveluri (1136 de case P+1 și 148 de case de tipul TOWNHOUSE, P+2), grădină privată (între 35 și 200 mp, în funcție de tipul casei) și facilități premium de care se bucură toți rezidenții cartierului (sală de fitness, zone comerciale, spații verzi și de recreere, locuri de joacă, community center, work office gratuit și multe altele).

Mai mult, pentru toate acestea, prețul este accesibil și corect, corelat exact cu resursele utilizate în proiectare și construcție, fără a se exagera când vine vorba de amplasament, condiții sau materialele folosite. Mai mult, modelul de proiectare 3D BIM ajută întreaga echipă implicată în procesul de proiectare și construcție să lucreze împreună pe același set de informații, pentru o colaborare optimă, care elimină riscurile de orice fel, precum și risipa materialelor. Acest program va determina optimizarea costurilor, precum și armonizarea tuturor activităților de pe șantier, pentru a concretiza misiunea h4l de a aduce confort real și stare de bine în interiorul cartierelor și locuințelor.

Elemente care recomandă achiziționarea unei vile de vânzare București marca h4l

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, București, Pipera, vile de vânzare București
Vile de vânzare București - h4l THE VILLAGE

h4l THE VILLAGE este un cartier care însuflețește viața, lucru cu adevarăt apreciabil, mai ales dacă privim din perspectiva amplasamentului acestui cartier într-o zonă verde, liniștită pe malul Lacului Șaulei, la 5 minute de mers de Pipera Plaza și 10 minute (cu automobilul) de zona office Bucharest Business District. Practic, putem armoniza ușor viața profesională cu viața de familie, fiind ușor să facem tranziția de la una la alta, în acest context. Accesul se face ușor și rapid, existând această senzație că intrăm într-un mic orășel, de sine stătător, care pune accent pe petrecerea unui timp de calitate în interiorul său, pe închegarea unei comunități puternice, adusă des laolaltă prin intermediul spațiilor dedicate. Opțiunile de recreere sunt multiple, iar vederea și accesul către Lacul Șaulei sunt deosebite, deconectând rezidenții de la ritmul alert al metropolei, încurajându-ne să ne bucurăm de natură, de cântecul păsărilor și de aerul mai curat.

Liniștea este asigurată de faptul că mașinile nu au acces decât în spațiile special amenajate, fiind încurajate mersul pe jos și plimbatul cu bicicleta, trotineta și altele din aceeași categorie. În plus, arhitectura acestor vile de vânzare București este una modernă, având spații generoase și bine optimizate, cu zone vitrate de mari dimensiuni. Toate camerele de la parter au ieșire spre grădină, adică bucătăria închisă și living-ul (uneori și dormitorul pentru casele cu 3 sau 4 dormitoare).

În altă ordine de idei, faptul că acest cartier este o oază de mai mult verde ne va inspira să ne relaxăm, să ieșim mai mult în natură, lucru benefic pentru sănătatea noastră fizică și mintală. Faptul că peste 33% din suprafața cartierului este destinată spațiilor verzi determină un mai mare interes față de conservarea și protejarea arealului natural din zona lacului, care devine un spațiu de promenadă.

Pe de altă parte, echipa h4l mizează pe eficiență, inovație, transparență, iar materialele folosite în construcție sunt premium, cu impact scăzut asupra mediului, simultan urmărindu-se o eficientizare a consumului de resurse precum și a costurilor, prin soluțiile tehnice oferite. Toate casele din h4l THE VILLAGE sunt pregătite pentru tehnologiile smart pentru monitorizarea și controlul consumului în funcție de nevoile rezidenților, iar cei care au deja mașini electrice vor avea acces la stații speciale de încărcare în zonele de parcare. Izolarea cu vată bazaltică, încălzirea prin centrale de cartier cu randament ridicat, fațada ventilată pentru a crește rezistența în timp și pentru a crea o arhitectură plăcută și modernă – sunt doar câteva aspecte ce vor recomanda casele din cartierul h4l THE VILLAGE.

Când ni se oferă oportunitatea de a avea o locuință mai spațioasă, cu caracteristicile unei vile de vânzare București exclusiviste, dar la un preț corect, este bine să evaluăm toate opțiunile și să alegem cu inima o casă în care viața noastră devine mai calitativă, cu focus pe experiențele cu adevărat valoroase.