Case de vânzare Otopeni - casa optimă

Randare interior apartament 4.14, h4l THE VILLAGE, case de vânzare Otopeni

Este normal să îți dorești să faci cea mai inspirată alegere atunci când te gândești la casa ta. Tocmai pentru că este o decizie importantă, știi că e nevoie să ții cont de o mulțime de lucruri atunci când țintești către a-ți lua o casă pe care să o transformi în acasă, pentru cât mai mult timp posibil. Pentru că nimănui nu-i place cu adevărat să se mute dintr-o parte în alta prea des de-a lungul vieții, și pentru că sentimentul de acasă e unic și inegalabil, am pregătit o serie de întrebări pe care să ți le adresezi înainte de a cumpăra o casă în București.

Dacă te gândești la a cumpăra o locuință într-o zonă accesibilă, nu tare îndepărtată de activitățile centrale de interes pentru tine din capitală, dar care să beneficieze de împrejurimi în care să te poți bucura mai mult de natură și de liniște, atunci zona de nord a Bucureștiului este o opțiune demnă de luat în calcul.

Case de vânzare Otopeni – vârsta, preocupările și deschiderea către întemeierea unei familii

h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata, case de vânzare București, Impactul sustenabilității în industria imobiliară, case de vânzare Otopeni
h4l THE VILLAGE alternativa la case de vânzare Otopeni

Mai întâi de toate, gândește-te la ce vârstă ai, la preocupările tale, dacă ești singur, ai un partener sau ești pe cale să îți întemeiezi propria familie. În funcție de acești factori îți vei contura în minte tipul de casă care ți s-ar potrivi și care să răspundă tuturor nevoilor tale ori ale familiei tale. De ce e vârsta un aspect important? Pentru că, de obicei, între 18-25 de ani, oamenii sunt foarte flexibili si cel mai mult li se potrivește să închirieze un apartament ori chiar o casă, experimentând astfel și dându-și seama care este cea mai bună variantă pentru atunci când se vor ”așeza” la casa lor. Mai apoi, peste vârsta de 25 de ani, în funcție de buget, nevoi și preferințe, este recomandat să-ți alegi un apartament/ o casă de minim 2 camere. Pentru că în pragul vârstei de 30 de ani cei mai mulți dintre noi trecem prin diverse schimbări, simțim nevoia să găsim un loc al nostru, care să ne reprezinte, în care să ne simțim confortabil și în siguranță; într-un cuvânt, să fie extensia noastră.

După ce ți-ai clarificat acest aspect, urmează unul mai delicat, referitor la bugetul de care dispui. Analizează care sunt opțiunile tale și cum poți accesa suma de care ai nevoie pentru a-ți cumpăra casa la care visezi, presupunând că deja te-ai orientat către o zonă și către un model de case de vânzare Otopeni, în linii mari. În cazul în care nu dispui de toată suma, poți accesa un credit bancar, iar în acest caz poți apela la ajutorul unui broker, care va alege pentru tine cel mai avantajos pachet de servicii pentru împrumutul acordat.

De asemenea, și copiii din familia ta sunt un factor important în funcție de care alegi tipul, dimensiunile, compartimentarea și celelalte facilități de care nu te poți lipsi când ești părinte – zone dedicate copiilor, unități de învățământ în proximitate, locuri de joacă, promenadă, ori alte modalități de a-i menține pe copii activi și plini de viață.

Raportul calitate/preț și facilitățile unei case de vânzare Otopeni

h4l THE VILLAGE, TOWNHOUSE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, randare exterioară, case de vânzare Otopeni, Noutăți h4l THE VILLAGE ianuarie 2023
h4l THE VILLAGE alternativa la case de vânzare Otopeni

Dacă zona în care urmărești să îți cumperi o casă este nordul Bucureștiului, trebuie să ai în vedere o analiză detaliată a raportului calitate/preț, întrucât foarte multe proprietăți din Pipera, Mogoșoaia ori Otopeni au prețuri exclusiviste și deseori mult mai mari decât valoarea lor reală. După cum bine știi, pentru că cererea de locuire este foarte mare pentru aceste zone, unii dezvoltatori sau proprietari cresc prețurile intenționat, în vederea unui profit mai mare. 

Pentru un preț corect, verifică atent felul în care au fost proiectate și construite casele, materialele folosite, tehnologiile de încălzire/izolare/ventilație, elementele care asigură confortul, starea de bine la interior, dotările și facilitățile incluse. De exemplu, cartierul h4l THE VILLAGE, un cartier de case cu grădină, care îmbină armonios elementele cele mai bune de la casă și apartament, are prețuri optime, adaptate strict la valoarea materialelor incluse în proiectare și construcție. Mai mult decât atât, acesta pune accent pe 3 zone importante: însuflețirea vieții, mai mult verde și eficiență/ inovație / transparență. 

Astfel, arhitectura este modernă, construită în jurul conceptului – însuflețește viața. Aici te vei bucura de spații generoase și bine optimizate (construite în vederea unui microclimat sănătos), prevăzute cu zone vitrate mari, precum și de o grădină spațioasă. Cartierul este sigur, cu acces controlat și cu multe zone de socializare și de shopping, recreere, dar și destinate activităților de birou ori de întâlnire cu comunitatea. Peste 33% din suprafața cartierului este dedicată spațiilor verzi, iar amplasamentul cartierului este pe malul lacului Șaulei, cu acces direct către promenadă și către pesaje și împrejurimi naturale, pe care le vei explora alături de cei dragi după o zi de muncă sau în zilele libere. 

De asemenea, casele din cartierul THE  VILLAGE sunt pregătite pentru tehnologiile smart menite să crească starea de bine și confortul acasă, dar și să eficientizeze costurile la întreținere, prin reglarea și controlul inteligent al consumului. Mai mult, izolarea termică cu vată bazaltică, fațada ventilată, centrala de cartier și designul bioclimatic al caselor și al cartierului în sine vor asigura o experiență de locuire inedită. Toate aceste avantaje recomandă alegerea uneia dintre cele 1136 de case P+1 (cu grădină între 35 și 70 mp) și 148 de case de tipul TOWNHOUSE P+2 (cu grădină între 100 și 200 mp), la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România.

Alte aspecte la care mai trebuie să te gândești, atunci când optezi pentru una dintre aceste case de vânzare Otopeni sunt transportul, adică dacă ești dispus să parcurgi o anumită distanță pe jos ori cu mașina ori cu transportul în comun către și dinspre casa ta. h4l THE VILLAGE este la o distanță de 5 minute de mers de Pipera Plaza și 10 minute de zona office Bucharest Business District. De altfel, de aici ajungi rapid oriunde în oraș și ești aproape de multe centre de interes pentru cineva care alege Bucureștiul să-i fie casă.

Analizează bine toate aspectele de care depind alegerea unei case pentru toată viața (home 4 life) și alege cu inima ce se pliază cel mai bine pe nevoile și preferințele tale.

Acest articol există și în limba engleză aiciHouses for sale Otopeni – the optimal house